,, ,

Muhtar Adayı Fatma Kayakoparan : "Atatürk'ü Anmak, Cumhuriyet'i Savunmaktır"

Gündem 10.11.2023 - 15:00, Güncelleme: 10.11.2023 - 15:51 3612+ kez okundu.
 

Muhtar Adayı Fatma Kayakoparan : "Atatürk'ü Anmak, Cumhuriyet'i Savunmaktır"

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi muhtar adayı Fatma Kayakoparan, Atatürk’ün anısını saygıyla anarak, Cumhuriyet’i daha ileriye taşıma sözü verdi
Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi muhtar adayı Fatma Kayakoparan , 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde bir mesaj yayımladı. Kayakoparan, mesajında Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve çağdaş bir ülke olma yolunda önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Kayakoparan, mesajında şunları söyledi: "Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin bağımsızlığı ve özgürlüğü için verdiği mücadeleyle tarihe adını altın harflerle yazdıran bir liderdir. Onun önderliğinde kazanılan zaferler, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasını ve çağdaş bir ülke olma yolunda ilerlemesini sağlamıştır. Atatürk, yalnızca askeri bir deha değil, aynı zamanda bir devlet adamı, bir bilim insanı ve bir sanatçıydı. Onun ilke ve düşünceleri, günümüzde de bizlere yol göstermektedir. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde, Atatürk'ü bir kez daha saygıyla ve minnetle anıyorum. Onun izinden giderek, Cumhuriyet'i daha ileriye taşımak için çalışacağız." Kayakoparan, mesajında ayrıca, Cumhuriyet'in önemine vurgu yaparak, "Cumhuriyet, bizlere özgürlük ve demokrasiyi getiren, çağdaş bir ülke olmamızı sağlayan bir rejimdir. Cumhuriyet'i korumak ve yaşatmak, hepimizin görevidir" dedi.
Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi muhtar adayı Fatma Kayakoparan, Atatürk’ün anısını saygıyla anarak, Cumhuriyet’i daha ileriye taşıma sözü verdi

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi muhtar adayı Fatma Kayakoparan , 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde bir mesaj yayımladı. Kayakoparan, mesajında Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve çağdaş bir ülke olma yolunda önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

Kayakoparan, mesajında şunları söyledi:

"Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin bağımsızlığı ve özgürlüğü için verdiği mücadeleyle tarihe adını altın harflerle yazdıran bir liderdir. Onun önderliğinde kazanılan zaferler, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasını ve çağdaş bir ülke olma yolunda ilerlemesini sağlamıştır.

Atatürk, yalnızca askeri bir deha değil, aynı zamanda bir devlet adamı, bir bilim insanı ve bir sanatçıydı. Onun ilke ve düşünceleri, günümüzde de bizlere yol göstermektedir.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde, Atatürk'ü bir kez daha saygıyla ve minnetle anıyorum. Onun izinden giderek, Cumhuriyet'i daha ileriye taşımak için çalışacağız."

Kayakoparan, mesajında ayrıca, Cumhuriyet'in önemine vurgu yaparak, "Cumhuriyet, bizlere özgürlük ve demokrasiyi getiren, çağdaş bir ülke olmamızı sağlayan bir rejimdir. Cumhuriyet'i korumak ve yaşatmak, hepimizin görevidir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.