,, ,

Muğla’da Trafik Çilesi: Birlik Sağlık Sen’den Çözüm Çağrısı

Gündem 14.02.2024 - 11:45, Güncelleme: 14.02.2024 - 11:45 3762+ kez okundu.
 

Muğla’da Trafik Çilesi: Birlik Sağlık Sen’den Çözüm Çağrısı

Muğla’da trafik ve hastane ulaşımı sorunu: Birlik Sağlık Sen, ‘Yüksek Kademeli Kavşak’ projesi ve alternatif hastane bağlantı yolu için acil eylem çağrısı yapıyor.
Kısa adı BASK olan Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonuna bağlı Birlik Sağlık Sen Muğla İl Başkanı Abdullah Gül “ Muğla ’nın Menteşe ilçesindeki Bölge Trafik Kavşağı’nda( Kötekli Kavşağı ) sürücülerin yıllardır çektiği trafik çilesi yıllardı Muğla halkı için artık bir zulme dönüşmüştür. Muğla halkına yapılan bu zulüm bitmeli ” dedi.                 GÜL Açıklamasında  ; Denizli, İzmir, Aydın ve Antalya gibi önemli turizm ve ticaret şehirlerini birbirine bağladığı gibi Muğla için merkezi sağlık tesisi olan Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlantı noktası olan akıllı kavşak, yoğunluğu taşıyamaz hale gelmiş, vatandaşları canından bezdirmekten öteye gitmiştir. Bilindiği üzere ilimiz yaz aylarında gerek yurt dışından gerekse yurt içinden milyonlarca turistimizi misafir etmektedir. Truzimin cenneti olan ilçelerimize önemli bir bağlantı noktası olan menteşe akıllı kavşağı artık bu yükü taşıyamaz hale gelmiştir. Aynı zamanda şifa bulmak isteyen Muğla halkımızın merkezi noktası olan Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşımdaki kilit nokta olan kavşak vatandaşlarımız için zulme dönüşmüştür. Sadece kavşak değil hastane yolu da insanlarımızı çileden çıkarmaktadır. Özellikle mesai saatlerinin başlama ve bitme saatlerinde içinden çıkılamaz hal alan trafik sağlık çalışanlarımız için de büyük bir sorun teşkil etmektedir. En önemli noktası ise acil sağlık hizmetine ulaşılması gereken hastalarımızda bu durum hayati tehlikelere de yol açılabileceği gibi dönüşü olmayan durumlarda yaşanabilir. Yetkililer tarafından ağustos ayında yapılan açıklamada ihalenin bittiğini ekim sonunda yapım çalışmasının başlayacağı açıklamaları yüzümüzü güldürürken, hiçbir adımın atılmaması bizleri tekrar bu zülüm neden sorunu aklımıza getirmektedir. Bu projenin biran önce başlanması gerekmektedir. Yaz aylarına gelirken başlanacak çalışma, artan trafikle birlikten içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.   “Yüksek Kademeli Kavşak” projesi ile birlikte hastane bağlantı yoluna alternatif üretilerek hastane ulaşımı da çözüm bulması gereken acil sorunların başında gelmektedir. Bu projelere zaman kaybetmeden biran önce başlanması gerekmektedir. Muğla halkı Türkiye’ye gerek misafirperverliği gerekse de yaşam kalitesi ile örnek olmuştur. Her zaman hizmetin en iyisini en kalitelisini hak etmektedir. Bu projeler madem hazır peki neden bu zulüm…?      GÜL Açıklamasın Devamında; Biz BASK olarak her zaman kamu çalışanlarının her alanda sorunlarına çözüm önerileri ile birlikte çare olmaya çalıştık ve böylede devam edeceğiz. Bu zulmün siyasi çekişmeleri bir yana bırakıp ortak hareket edilerek çözüme kavuşması gerekmektedir. Kamuoyuna saygılarımla…
Muğla’da trafik ve hastane ulaşımı sorunu: Birlik Sağlık Sen, ‘Yüksek Kademeli Kavşak’ projesi ve alternatif hastane bağlantı yolu için acil eylem çağrısı yapıyor.

Kısa adı BASK olan Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonuna bağlı Birlik Sağlık Sen Muğla İl Başkanı Abdullah Gül Muğla ’nın Menteşe ilçesindeki Bölge Trafik Kavşağı’nda( Kötekli Kavşağı ) sürücülerin yıllardır çektiği trafik çilesi yıllardı Muğla halkı için artık bir zulme dönüşmüştür. Muğla halkına yapılan bu zulüm bitmeli ” dedi.

                GÜL Açıklamasında  ;

Denizli, İzmir, Aydın ve Antalya gibi önemli turizm ve ticaret şehirlerini birbirine bağladığı gibi Muğla için merkezi sağlık tesisi olan Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlantı noktası olan akıllı kavşak, yoğunluğu taşıyamaz hale gelmiş, vatandaşları canından bezdirmekten öteye gitmiştir.

Bilindiği üzere ilimiz yaz aylarında gerek yurt dışından gerekse yurt içinden milyonlarca turistimizi misafir etmektedir. Truzimin cenneti olan ilçelerimize önemli bir bağlantı noktası olan menteşe akıllı kavşağı artık bu yükü taşıyamaz hale gelmiştir. Aynı zamanda şifa bulmak isteyen Muğla halkımızın merkezi noktası olan Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşımdaki kilit nokta olan kavşak vatandaşlarımız için zulme dönüşmüştür. Sadece kavşak değil hastane yolu da insanlarımızı çileden çıkarmaktadır. Özellikle mesai saatlerinin başlama ve bitme saatlerinde içinden çıkılamaz hal alan trafik sağlık çalışanlarımız için de büyük bir sorun teşkil etmektedir. En önemli noktası ise acil sağlık hizmetine ulaşılması gereken hastalarımızda bu durum hayati tehlikelere de yol açılabileceği gibi dönüşü olmayan durumlarda yaşanabilir.

Yetkililer tarafından ağustos ayında yapılan açıklamada ihalenin bittiğini ekim sonunda yapım çalışmasının başlayacağı açıklamaları yüzümüzü güldürürken, hiçbir adımın atılmaması bizleri tekrar bu zülüm neden sorunu aklımıza getirmektedir. Bu projenin biran önce başlanması gerekmektedir. Yaz aylarına gelirken başlanacak çalışma, artan trafikle birlikten içinden çıkılmaz bir hal alacaktır. 

 “Yüksek Kademeli Kavşak” projesi ile birlikte hastane bağlantı yoluna alternatif üretilerek hastane ulaşımı da çözüm bulması gereken acil sorunların başında gelmektedir. Bu projelere zaman kaybetmeden biran önce başlanması gerekmektedir. Muğla halkı Türkiye’ye gerek misafirperverliği gerekse de yaşam kalitesi ile örnek olmuştur. Her zaman hizmetin en iyisini en kalitelisini hak etmektedir. Bu projeler madem hazır peki neden bu zulüm…?     

GÜL Açıklamasın Devamında;

Biz BASK olarak her zaman kamu çalışanlarının her alanda sorunlarına çözüm önerileri ile birlikte çare olmaya çalıştık ve böylede devam edeceğiz. Bu zulmün siyasi çekişmeleri bir yana bırakıp ortak hareket edilerek çözüme kavuşması gerekmektedir. Kamuoyuna saygılarımla…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.