,, ,

Muğla Büyükşehir Belediyesi Güreşçileri Kavaklıdere Beşpınar'da Birincilik ve Üçüncülükle Döndü

Spor 01.08.2023 - 14:56, Güncelleme: 01.08.2023 - 14:56 13028+ kez okundu.
 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Güreşçileri Kavaklıdere Beşpınar'da Birincilik ve Üçüncülükle Döndü

Büyükşehir’in güreşçileri madalya kazandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçileri, Kavaklıdere Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde birinci ve üçüncü oldu.
Büyükşehir’in Güreşçileri Kavaklıdere Beşpınar’da Güreşti Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçileri bu yıl 29’uncusu düzenlenen Kavaklıdere Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan güreşlerinden birincilik ve üçüncülükle döndü.   30 Temmuz 2023 Pazar günü yapılan Muğla Kavaklıdere Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 13 sporcu ile katıldı. Farklı kategorilerde mücadele eden güreşçilerden Tolga Topçu küçük orta büyük boyda 22 güreşçi arasında birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu. Mehmet Kumlu’da teşvik bir boyunda 27 güreşçi arasında üçüncü olarak bronz madalya kazandı.   Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreş takımı antrenörleri Yüksel Topçu ile başarılarına devam ediyor. Kavaklıdere’de yapılan Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan güreşlerinden birincilik ve üçüncülükle dönen güreşçileri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.      
Büyükşehir’in güreşçileri madalya kazandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçileri, Kavaklıdere Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde birinci ve üçüncü oldu.

Büyükşehir’in Güreşçileri Kavaklıdere Beşpınar’da Güreşti

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçileri bu yıl 29’uncusu düzenlenen Kavaklıdere Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan güreşlerinden birincilik ve üçüncülükle döndü.

 

30 Temmuz 2023 Pazar günü yapılan Muğla Kavaklıdere Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 13 sporcu ile katıldı. Farklı kategorilerde mücadele eden güreşçilerden Tolga Topçu küçük orta büyük boyda 22 güreşçi arasında birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu. Mehmet Kumlu’da teşvik bir boyunda 27 güreşçi arasında üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreş takımı antrenörleri Yüksel Topçu ile başarılarına devam ediyor. Kavaklıdere’de yapılan Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan güreşlerinden birincilik ve üçüncülükle dönen güreşçileri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.