,, ,

Motosiklet tutkunları Demirci'de buluştu

Gündem 09.10.2022 - 18:41, Güncelleme: 09.10.2022 - 18:41 3703+ kez okundu.
 

Motosiklet tutkunları Demirci'de buluştu

Motosiklet tutkunları Demirci'de buluştu
Motosiklet tutkunları, Manisa nın Demirci ilçesinde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi, şehir turu attı. Demirci Akıncıları Motosiklet Kulübünce organize edilen etkinlik kapsamında, Manisa, Kütahya ve Balıkesir 'den motosikletçiler, Halıkent Atatürk Parkında bir araya geldi. Burada konuklara ilçenin yöresel lezzeti keşkek ikram edildi. Daha sonra 135 motosikletçi, şehir turu atıp, Demirci Dağına çıktı. Demirci Kaymakamı Adem Kaya ve Belediye Başkanı Selami Selçuk bu tür organizasyonların farklı özelliklere sahip ilçenin tanıtımına katkı sunduğunu dile getirdi. Programa AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ve diğer ilgililer de katıldı.  
Motosiklet tutkunları Demirci'de buluştu

Motosiklet tutkunları, Manisa nın Demirci ilçesinde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi, şehir turu attı.

Demirci Akıncıları Motosiklet Kulübünce organize edilen etkinlik kapsamında, Manisa, Kütahya ve Balıkesir 'den motosikletçiler, Halıkent Atatürk Parkında bir araya geldi.

Burada konuklara ilçenin yöresel lezzeti keşkek ikram edildi.

Daha sonra 135 motosikletçi, şehir turu atıp, Demirci Dağına çıktı.

Demirci Kaymakamı Adem Kaya ve Belediye Başkanı Selami Selçuk bu tür organizasyonların farklı özelliklere sahip ilçenin tanıtımına katkı sunduğunu dile getirdi.

Programa AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ve diğer ilgililer de katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.