,, ,

Most Production'dan Kanal D'ye Yeni Dizi!

Tv-Dünyası 14.11.2022 - 12:40, Güncelleme: 14.11.2022 - 12:40 5182+ kez okundu.
 

Most Production'dan Kanal D'ye Yeni Dizi!

Most Production'dan Kanal D'ye Yeni Dizi!
İkinci Bahar, Merhamet, Hatırla Gönül, Hayat Şarkısı, Kurşun, Elbet Bir Gün ve Cezailer gibi sevilen dizilerin yapımcılığını üstlenen Most Production , henüz adı netleşmeyen yeni bir dizinin hazırlık çalışmalarına başladı.   İlk bölümlerini Deniz Akçay 'ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğuna Deniz Çelebi Dikilitaş 'ın oturacağı dizi yeni yılda Kanal D 'de ekrana gelecek. Kaynak: Birsen A.
Most Production'dan Kanal D'ye Yeni Dizi!
İkinci Bahar, Merhamet, Hatırla Gönül, Hayat Şarkısı, Kurşun, Elbet Bir Gün ve Cezailer gibi sevilen dizilerin yapımcılığını üstlenen Most Production , henüz adı netleşmeyen yeni bir dizinin hazırlık çalışmalarına başladı.
 
İlk bölümlerini Deniz Akçay 'ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğuna Deniz Çelebi Dikilitaş 'ın oturacağı dizi yeni yılda Kanal D 'de ekrana gelecek.
Kaynak: Birsen A.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.