,, ,

Moonland Metaverse Nedir?

Oyun 17.06.2023 - 10:48, Güncelleme: 17.06.2023 - 10:48 9254+ kez okundu.
 

Moonland Metaverse Nedir?

Moonland Metaverse Nedir?
Moonland Metaverse , Qtum blokzincir ağı üzerine kurulmuş ay ve uzay temalı bir metaverse oyunudur. Oyuncular, kendilerinin bir kopyasını yaratırken ödüller kazanabilirler. Moonland Metaverse, Arbitrum ağına geçiş yapmış ve ölçeklenebilirlik, hız ve güvenlik avantajları sağlamıştır. Moonland Metaverse , oyunculara kendi ay arazilerini satın alma, inşa etme ve ticaret yapma imkanı sunmaktadır. Oyuncular, ay arazilerini NFT olarak alabilir ve istedikleri gibi dekore edebilirler. Ayrıca, oyuncular sosyal etkileşimlerde bulunabilir, arkadaşlarını davet edebilir ve web tarayıcısı üzerinden oyunu oynayabilirler. Moonland Metaverse ’in yerel tokeni MLS’dir ve oyunculara oyun içi özelliklere erişim sağlar. MLS tokeni , Solana ağı üzerinde çalışmaktadır ve Magic Eden , Opensea, Fractal, OKX gibi platformlarda alınıp satılabilir
Moonland Metaverse Nedir?

Moonland Metaverse , Qtum blokzincir ağı üzerine kurulmuş ay ve uzay temalı bir metaverse oyunudur. Oyuncular, kendilerinin bir kopyasını yaratırken ödüller kazanabilirler. Moonland Metaverse, Arbitrum ağına geçiş yapmış ve ölçeklenebilirlik, hız ve güvenlik avantajları sağlamıştır.

Moonland Metaverse , oyunculara kendi ay arazilerini satın alma, inşa etme ve ticaret yapma imkanı sunmaktadır. Oyuncular, ay arazilerini NFT olarak alabilir ve istedikleri gibi dekore edebilirler. Ayrıca, oyuncular sosyal etkileşimlerde bulunabilir, arkadaşlarını davet edebilir ve web tarayıcısı üzerinden oyunu oynayabilirler.

Moonland Metaverse ’in yerel tokeni MLS’dir ve oyunculara oyun içi özelliklere erişim sağlar. MLS tokeni , Solana ağı üzerinde çalışmaktadır ve Magic Eden , Opensea, Fractal, OKX gibi platformlarda alınıp satılabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.