,, ,

Mısır'da bir binanın çökmesi sonucu 9 kişi hayatını kaybetti

Dünya 17.07.2023 - 15:03, Güncelleme: 17.07.2023 - 15:03 13030+ kez okundu.
 

Mısır'da bir binanın çökmesi sonucu 9 kişi hayatını kaybetti

Mısır'da bir binanın çökmesi sonucu 9 kişi hayatını kaybetti
Mısır 'ın başkenti Kahire 'de bir binanın çökmesi sonucu 9 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Mısır'daki El-Ahram gazetesinin haberine göre, Kahire 'nin kuzeyindeki Hadaik el-Kubbe bölgesinde 4 katlı bir binanın çöktüğü ihbarını alan sivil savunma ekipleri, arama kurtarma çalışmaları için olay yerine intikal etti. Sivil savunma ekipleri, binanın enkazında şu ana kadar 9 kişinin cansız bedenine ulaşırken 4 kişiyi ise yaralı olarak çıkarmayı başardı. Enkazda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. İskenderiye kentinde 26 Haziran ve 6 Temmuz'da iki bina çökmüş, bir kişinin öldüğü ve yaralananların olduğu çökmelerle ilgili soruşturma başlatılmıştı. Mısır'ın kuzeyindeki Reşid kentinde de dün bir binanın çökmesi sonucu 4 kişi ölmüş, 13 kişi yaralanmıştı. Mısır'da bina çökmeleri genellikle yönetmeliklere uyulmaması ya da hasarlı binaların boşaltılmamasından kaynaklanıyor.
Mısır'da bir binanın çökmesi sonucu 9 kişi hayatını kaybetti

Mısır 'ın başkenti Kahire 'de bir binanın çökmesi sonucu 9 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Mısır'daki El-Ahram gazetesinin haberine göre, Kahire 'nin kuzeyindeki Hadaik el-Kubbe bölgesinde 4 katlı bir binanın çöktüğü ihbarını alan sivil savunma ekipleri, arama kurtarma çalışmaları için olay yerine intikal etti.

Sivil savunma ekipleri, binanın enkazında şu ana kadar 9 kişinin cansız bedenine ulaşırken 4 kişiyi ise yaralı olarak çıkarmayı başardı.

Enkazda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

İskenderiye kentinde 26 Haziran ve 6 Temmuz'da iki bina çökmüş, bir kişinin öldüğü ve yaralananların olduğu çökmelerle ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Mısır'ın kuzeyindeki Reşid kentinde de dün bir binanın çökmesi sonucu 4 kişi ölmüş, 13 kişi yaralanmıştı.

Mısır'da bina çökmeleri genellikle yönetmeliklere uyulmaması ya da hasarlı binaların boşaltılmamasından kaynaklanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.