,, ,

Milli Yol partisi Genel başkanı Remzi Çayır, Doğru Parti Genel başkanı Rifat Serdaroğlu’nu ziyaret etti.

Gündem 24.03.2022 - 11:35, Güncelleme: 24.03.2022 - 12:20 4137+ kez okundu.
 

Milli Yol partisi Genel başkanı Remzi Çayır, Doğru Parti Genel başkanı Rifat Serdaroğlu’nu ziyaret etti.

Milli Yol partisi Genel başkanı Remzi Çayır, Doğru Parti Genel başkanı Rifat Serdaroğlu’nu ziyaret etti.
Remzi Çayır “ Doğru parti Genel başkanımıza ,Sayın bakanımıza, geçmişte Türk siyasetine hizmet etmesinden dolayı bu hareketi başlatmış olmasından dolayı teşekkür ederim. Türkiyenin fedakar insanlara , yürekli insanlara , iddası olan insanlara, yutkunmadan yaşayan insanlara ihtiyacı var.Yani yamanma siyaseti,günübirlik siyasetten nem alma alışkanlıkların terk edildiği milletin problemlerinin öncelendiği,insanların onurlu ve şahsiyetli yaşadığı bi dünya bi Türkiye emelimiz.Dolayısıyla milli yol partisi olarak gerçekten  herkesin ortak bir terazisinin olduğu bir dünya bir Türkiye hayal ediyoruz.” diye konuştu.  Daha sonra Doğru Parti’nin Genel başkanı Serdaroğlu şu cümlelerin altını çizdi:  “Tekrar hoşgeldiniz.Bende teşviklerinden dolayı Sayın Genel  başkanıma tekrar teşekkür ediyorum. Biz zora talip olmuş insanlarız bütün ömrümüz boyunca ama Türk milletinin ne zaman zora düşerse  biz zaten her zaman onun yanındayız Türk milletinin yanındayız.Nasıl faydamız olacak ise Türk Milletine kişisel beklentilerimizi çoktan sırtımızdan geriye atmış insanlarız. Millet sevdalılarıyız “ diye cümlelerine devam etti.
Milli Yol partisi Genel başkanı Remzi Çayır, Doğru Parti Genel başkanı Rifat Serdaroğlu’nu ziyaret etti.

Remzi Çayır “ Doğru parti Genel başkanımıza ,Sayın bakanımıza, geçmişte Türk siyasetine hizmet etmesinden dolayı bu hareketi başlatmış olmasından dolayı teşekkür ederim. Türkiyenin fedakar insanlara , yürekli insanlara , iddası olan insanlara, yutkunmadan yaşayan insanlara ihtiyacı var.Yani yamanma siyaseti,günübirlik siyasetten nem alma alışkanlıkların terk edildiği milletin problemlerinin öncelendiği,insanların onurlu ve şahsiyetli yaşadığı bi dünya bi Türkiye emelimiz.Dolayısıyla milli yol partisi olarak gerçekten  herkesin ortak bir terazisinin olduğu bir dünya bir Türkiye hayal ediyoruz.” diye konuştu. 

Daha sonra Doğru Parti’nin Genel başkanı Serdaroğlu şu cümlelerin altını çizdi: 

“Tekrar hoşgeldiniz.Bende teşviklerinden dolayı Sayın Genel  başkanıma tekrar teşekkür ediyorum. Biz zora talip olmuş insanlarız bütün ömrümüz boyunca ama Türk milletinin ne zaman zora düşerse  biz zaten her zaman onun yanındayız Türk milletinin yanındayız.Nasıl faydamız olacak ise Türk Milletine kişisel beklentilerimizi çoktan sırtımızdan geriye atmış insanlarız. Millet sevdalılarıyız “ diye cümlelerine devam etti.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.