,, ,

Milli Yol Partisi Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Necip Sarıkaya Sığınmacı Açıklaması

Siyaset 04.05.2023 - 11:36, Güncelleme: 04.05.2023 - 11:45 7120+ kez okundu.
 

Milli Yol Partisi Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Necip Sarıkaya Sığınmacı Açıklaması

Milli Yol Partisi Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Necip Sarıkaya Sığınmacı Açıklaması
Milli Yol Partisi Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Necip Sarıkaya Parti Genel Mekezinde Sığınmacı Açıklamasında bulundu Vekil Adayı Necip Sarıkaya Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti  Değerli Basın mensupları; Çok hassas bir süreçten geçiyoruz.Seçime sayılı günler kaldı. Ülkemiz çözülmesi gereken oldukça fazla sorunlarının olduğu bir zaman diliminde seçime giriyor. Suriyeli geçici sığınmacılar konusu ülkemizin en önemli sorunları arasındaki yerini korumaya devam ediyor. Bir takım Siyasi entrikalarla sayısı on milyon aşan Suriyeli geçici sığınmacı adeta ülkemizi işkâl etmiş durumdadır. Gitti gidecekler diye beklenen Suriyeli Geçici sığınmacıların bir kısmı vatandaşlık hakkı kazanmakla kalmamış, 14 Mayısta yapılacak olan seçimde seçmen sıfatı kazanmıştır. Ülkenin demografik yapısı bozulmaya yüz tutmuş, Suriyeli geçici sığınmacılar konusu ülkenin en önemli milli güvenlik sorunu haline gelmiştir. En acı yanı ise, Suriyeli sığınmacılardan boşalan alanda PKK/PYD terör devleti kurulmak üzeredir. En çok konuşulması gereken bu konuda hem siyasi iktidarın hem de diğer ana muhalefet partilerinin manalı sessizlikler dikkatlerden kaçmamaktadır. Milli Yol Partisi olarak hareketimizin teröre ve terör sevicilere mesafesi nettir. Milli Yol Partisi bu çirkin oyunu bozacaktır. Milli Yol Partisi olarak her insanın gönül rahatlığı ile oy verebileceği bir partide siyaset yapıyor olmanın rahatlığı ile sahalardayız, milletimizle kucaklaşıyor onların sorunları ile hem hal oluyoruz. Ancak saha gördüğümüz durum can sıkıcıdır. Ülkemizin içine düşürüldüğü durum içler acısıdır.  Tüketici fiyatlarındaki artışlar kontrolden çıkmış, siyasi iktidar açısından yönetilemez boyut kazanmıştır. Sabit gelirlilerin maaşları günden güne eriyor, vatandaş geçen her gün boğuşmak durumunda kaldığı tüketici fiyatları karşısında beli bükülüyor. Pazar fiyatlarında ve market fiyatlarındaki kontrol edilemez hâl alan fiyat artışları insanımızı geçen her gün umutsuzluğa sürüklüyor. Ekonomi ile ilgili hangi tüketim kalemine mercek tutsanız benzer görüntülerle karşılaşıyorsunuz. Bunu çözümü öncelikle yolsuzluk ekonomisine dur demektir ve millete ait kaynakların çarçur edilmesinin önü kesmektir. Türkiye 20 yıl önce kendi ürettikleri ile kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen yedi ülkeden biri iken, bugün en temel tüketim kalemlerini bile dışardan ithal eden bir ülke haline gelmiştir. Bu durum Türkiye’nin kaderi olmamalıdır. Güzel ülkemiz bu çukurdan kurtarılmalıdır. Biz Milli Yol kadroları ve Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ’nun yol arkadaşları olarak her türlü mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz..  Milletimizin bizlere vereceği desteği heba etmeyeceğiz.  Milli Yol Partisi Ankara 2.Bölge Milletvekili adayı olarak tüm hemşerilerimin desteğini bekliyorum.
Milli Yol Partisi Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Necip Sarıkaya Sığınmacı Açıklaması

Milli Yol Partisi Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Necip Sarıkaya Parti Genel Mekezinde Sığınmacı Açıklamasında bulundu

Vekil Adayı Necip Sarıkaya Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti 

Değerli Basın mensupları; Çok hassas bir süreçten geçiyoruz.Seçime sayılı günler kaldı. Ülkemiz çözülmesi gereken oldukça fazla sorunlarının olduğu bir zaman diliminde seçime giriyor. Suriyeli geçici sığınmacılar konusu ülkemizin en önemli sorunları arasındaki yerini korumaya devam ediyor.

Bir takım Siyasi entrikalarla sayısı on milyon aşan Suriyeli geçici sığınmacı adeta ülkemizi işkâl etmiş durumdadır. Gitti gidecekler diye beklenen Suriyeli Geçici sığınmacıların bir kısmı vatandaşlık hakkı kazanmakla kalmamış, 14 Mayısta yapılacak olan seçimde seçmen sıfatı kazanmıştır. Ülkenin demografik yapısı bozulmaya yüz tutmuş, Suriyeli geçici sığınmacılar konusu ülkenin en önemli milli güvenlik sorunu haline gelmiştir. En acı yanı ise, Suriyeli sığınmacılardan boşalan alanda PKK/PYD terör devleti kurulmak üzeredir.

En çok konuşulması gereken bu konuda hem siyasi iktidarın hem de diğer ana muhalefet partilerinin manalı sessizlikler dikkatlerden kaçmamaktadır. Milli Yol Partisi olarak hareketimizin teröre ve terör sevicilere mesafesi nettir. Milli Yol Partisi bu çirkin oyunu bozacaktır. Milli Yol Partisi olarak her insanın gönül rahatlığı ile oy verebileceği bir partide siyaset yapıyor olmanın rahatlığı ile sahalardayız, milletimizle kucaklaşıyor onların sorunları ile hem hal oluyoruz.

Ancak saha gördüğümüz durum can sıkıcıdır. Ülkemizin içine düşürüldüğü durum içler acısıdır.  Tüketici fiyatlarındaki artışlar kontrolden çıkmış, siyasi iktidar açısından yönetilemez boyut kazanmıştır. Sabit gelirlilerin maaşları günden güne eriyor, vatandaş geçen her gün boğuşmak durumunda kaldığı tüketici fiyatları karşısında beli bükülüyor.

Pazar fiyatlarında ve market fiyatlarındaki kontrol edilemez hâl alan fiyat artışları insanımızı geçen her gün umutsuzluğa sürüklüyor. Ekonomi ile ilgili hangi tüketim kalemine mercek tutsanız benzer görüntülerle karşılaşıyorsunuz.

Bunu çözümü öncelikle yolsuzluk ekonomisine dur demektir ve millete ait kaynakların çarçur edilmesinin önü kesmektir. Türkiye 20 yıl önce kendi ürettikleri ile kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen yedi ülkeden biri iken, bugün en temel tüketim kalemlerini bile dışardan ithal eden bir ülke haline gelmiştir. Bu durum Türkiye’nin kaderi olmamalıdır. Güzel ülkemiz bu çukurdan kurtarılmalıdır.

Biz Milli Yol kadroları ve Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ’nun yol arkadaşları olarak her türlü mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz..  Milletimizin bizlere vereceği desteği heba etmeyeceğiz.  Milli Yol Partisi Ankara 2.Bölge Milletvekili adayı olarak tüm hemşerilerimin desteğini bekliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.