,, ,

Milli Yol Partisi Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Necip Sarıkaya: Adaleti, liyakat ekseninde yeni bir Türkiye inşa etmeliyiz.

Siyaset 05.05.2023 - 11:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 11:16 6801+ kez okundu.
 

Milli Yol Partisi Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Necip Sarıkaya: Adaleti, liyakat ekseninde yeni bir Türkiye inşa etmeliyiz.

Milli Yol Partisi Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Necip Sarıkaya: Adaleti, liyakat ekseninde yeni bir Türkiye inşa etmeliyiz.
Milli Yol Partisi Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Necip Sarıkaya Şehit Liğder Muhsin Yazıoğlunun Kabirinin Başında Açıklamalarda bulundu Vekil Adayı Necip Sarıkaya Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti  Değerli Basın mensupları; Çok hassas bir süreçten geçiyoruz. Seçime sayılı günler kaldı. Siyaset meydanları hararetlenmeye deva ederken, hep birlikte üzülerek görüyoruz ki, siyasetin seviyesi tarihimizin hiçbir döneminde bu kadar düşmemiştir. Biz ve ötekiler, inananlar ve inanmayanlar, ağza alınmayacak, küfürler, hakaretler, yalanlar, tehditler ve iftiralar, hiç ölçü tanımayan bir acımasızlıkla devam ediyor. Siyaset varlığını halkın kamplaşması üzerine inşa ediyor, adeta sokağı bölünmeye teşvik ediyor. Devletin bütün imkan, kaynak ve kadroları seçim propaganda enstrümanı gibi çarçur ediliyor. Bir tarafta; Ülke küffara teslim edilmez, millet İttifakı'nın kazanırsa bunu siyasi darbe sayarız, biri kazanırsa şampanya patlatacak bir diğeri şükür secdesi yapacak, erkekler erkeklerle, kadınlar da kadınlarla evlenecek, yok ailemiz kime emanet edermişiz! gibi, Diğer tarafta; Hesap soracağız, burunlarından fitil fitil getireceğiz, bunların hepsini hapse atacağız, aman dindar seçmene şirin görünelim hele bir iktidar olursak bak o zaman ne yapacağız gibi, Anlamsız, utanç verici söylemler seçimin saygınlığını zedeliyor, milleti korkuya, endişeye sevkediyor.. Herkes aklını başına alsın beyler, hepimiz aynı gemide yaşıyoruz ve gemi yara alıyor. Bu dil dinimize, millî ve manevi değerlerimize, birlik ve beraberliğimize zarar veriyor. Bu ülkede Dinde, Atatürk’te, Milliyetçilikte kimsenin tekelinde değildir, kimsenin oyuncağı da olmamalıdır. Ülkem seksenli yıllarda yaşadığı o acı tecrübenin içine bir kere daha itilmemelidir. Rahmetli liderimiz Merhum Muhsin YAZICIOĞLU’nun ifade ettiği gibi, “Seçimler kavga aracı olmasın. sel gider kumu kalır. bu seçimde gidecek ama siz akraba olarak komşu olarak yine birlikte kalacaksınız, birlikte olacaksınız” Siyasetçinin sorumluluğu kriz üretmek, kaos tacirliği yapmak olmamalı. Siyasetçi olarak hepimiz el birliği ile ülkemizi, kul hakkı, tecavüz, rüşvet, torpil, hukuksuzluk, hırsızlık, yoksulluk, yolsuzluk, partizanlık, haksızlık, yalan, iftira, hakaret, israf, kadına şiddet, terör, demografik tahribat gibi sorunlara karşı korumalı, çözümler üretebilmeliyiz, çocuklarımıza yaşadığımızdan daha güzel bir ülke teslim etmeliyiz. Adaleti, liyakat ekseninde yeni bir Türkiye inşa etmeliyiz.  Kim kazanırsa kazansın önümüzdeki süreci her açıdan fırsata dönüştürmeliyiz. Biz gelmezsek kıyamet kopar, onlar kalırsa yer yerinden oynar gibi ifadelerin hiçbir karşılığı yoktur. Siyasi dönemler gelir geçer, varlığı binlerce yıllık deneyim, birikim ve tecrübe üzerine inşa edilmiş devleti ile milleti ile bayrağımız dalgalanmaya devam eder Allah’ın izni ile. Necip Sarıkaya / Milli Yol Partisi Ankara 2.Bölge Milletvekili adayı
Milli Yol Partisi Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Necip Sarıkaya: Adaleti, liyakat ekseninde yeni bir Türkiye inşa etmeliyiz.

Milli Yol Partisi Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Necip Sarıkaya Şehit Liğder Muhsin Yazıoğlunun Kabirinin Başında Açıklamalarda bulundu

Vekil Adayı Necip Sarıkaya Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti 

Değerli Basın mensupları;

Çok hassas bir süreçten geçiyoruz. Seçime sayılı günler kaldı. Siyaset meydanları hararetlenmeye deva ederken, hep birlikte üzülerek görüyoruz ki, siyasetin seviyesi tarihimizin hiçbir döneminde bu kadar düşmemiştir.

Biz ve ötekiler, inananlar ve inanmayanlar, ağza alınmayacak, küfürler, hakaretler, yalanlar, tehditler ve iftiralar, hiç ölçü tanımayan bir acımasızlıkla devam ediyor.

Siyaset varlığını halkın kamplaşması üzerine inşa ediyor, adeta sokağı bölünmeye teşvik ediyor.


Devletin bütün imkan, kaynak ve kadroları seçim propaganda enstrümanı gibi çarçur ediliyor.


Bir tarafta; Ülke küffara teslim edilmez, millet İttifakı'nın kazanırsa bunu siyasi darbe sayarız, biri kazanırsa şampanya patlatacak bir diğeri şükür secdesi yapacak, erkekler erkeklerle, kadınlar da kadınlarla evlenecek, yok ailemiz kime emanet edermişiz! gibi,


Diğer tarafta; Hesap soracağız, burunlarından fitil fitil getireceğiz, bunların hepsini hapse atacağız, aman dindar seçmene şirin görünelim hele bir iktidar olursak bak o zaman ne yapacağız gibi,


Anlamsız, utanç verici söylemler seçimin saygınlığını zedeliyor, milleti korkuya, endişeye sevkediyor..


Herkes aklını başına alsın beyler, hepimiz aynı gemide yaşıyoruz ve gemi yara alıyor.

Bu dil dinimize, millî ve manevi değerlerimize, birlik ve beraberliğimize zarar veriyor.

Bu ülkede Dinde, Atatürk’te, Milliyetçilikte kimsenin tekelinde değildir, kimsenin oyuncağı da olmamalıdır.

Ülkem seksenli yıllarda yaşadığı o acı tecrübenin içine bir kere daha itilmemelidir.

Rahmetli liderimiz Merhum Muhsin YAZICIOĞLU’nun ifade ettiği gibi, “Seçimler kavga aracı olmasın. sel gider kumu kalır. bu seçimde gidecek ama siz akraba olarak komşu olarak yine birlikte kalacaksınız, birlikte olacaksınız”

Siyasetçinin sorumluluğu kriz üretmek, kaos tacirliği yapmak olmamalı.

Siyasetçi olarak hepimiz el birliği ile ülkemizi, kul hakkı, tecavüz, rüşvet, torpil, hukuksuzluk, hırsızlık, yoksulluk, yolsuzluk, partizanlık, haksızlık, yalan, iftira, hakaret, israf, kadına şiddet, terör, demografik tahribat gibi sorunlara karşı korumalı, çözümler üretebilmeliyiz, çocuklarımıza yaşadığımızdan daha güzel bir ülke teslim etmeliyiz.


Adaleti, liyakat ekseninde yeni bir Türkiye inşa etmeliyiz. 

Kim kazanırsa kazansın önümüzdeki süreci her açıdan fırsata dönüştürmeliyiz.


Biz gelmezsek kıyamet kopar, onlar kalırsa yer yerinden oynar gibi ifadelerin hiçbir karşılığı yoktur.


Siyasi dönemler gelir geçer, varlığı binlerce yıllık deneyim, birikim ve tecrübe üzerine inşa edilmiş devleti ile milleti ile bayrağımız dalgalanmaya devam eder Allah’ın izni ile.


Necip Sarıkaya / Milli Yol Partisi Ankara 2.Bölge Milletvekili adayı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.