,, ,

Milli Savunma Bakanlığı’ndan Güçlü Mesaj: Teröristlerin Hain Emellerine Ulaşmasına İzin Yok

Gündem 14.02.2024 - 12:11, Güncelleme: 14.02.2024 - 12:12 3152+ kez okundu.
 

Milli Savunma Bakanlığı’ndan Güçlü Mesaj: Teröristlerin Hain Emellerine Ulaşmasına İzin Yok

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye’nin kuzeyinde teröristleri etkisiz hale getiriyor. Türkiye’nin terörle mücadelesi devam ediyor
Milli Savunma Bakanlığı , Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye ’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde gerçekleştirdiği operasyonlar hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok!” ifadesine yer verildi. Bakanlık, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bu bölgelerde tespit ettiği 3 PKK/YPG’li teröristi hain emellerine ulaşamadan etkisiz hâle getirdiğini belirtti. Ayrıca, “En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek.” denildi. Bu açıklama, Türkiye’nin terörle mücadelede kararlılığını bir kez daha gösteriyor. Türk Silahlı Kuvvetleri, bölgedeki huzur ve güvenliği sağlamak için operasyonlarına devam edecek.
Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye’nin kuzeyinde teröristleri etkisiz hale getiriyor. Türkiye’nin terörle mücadelesi devam ediyor

Milli Savunma Bakanlığı , Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye ’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde gerçekleştirdiği operasyonlar hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok!” ifadesine yer verildi.

Bakanlık, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bu bölgelerde tespit ettiği 3 PKK/YPG’li teröristi hain emellerine ulaşamadan etkisiz hâle getirdiğini belirtti. Ayrıca, “En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek.” denildi.

Bu açıklama, Türkiye’nin terörle mücadelede kararlılığını bir kez daha gösteriyor. Türk Silahlı Kuvvetleri, bölgedeki huzur ve güvenliği sağlamak için operasyonlarına devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.