,, ,

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kara Füze Sistemleri Sözleşme İmza Töreni’ne Katıldı

Gündem 03.02.2024 - 13:32, Güncelleme: 03.02.2024 - 13:32 3414+ kez okundu.
 

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kara Füze Sistemleri Sözleşme İmza Töreni’ne Katıldı

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kara Füze Sistemleri Sözleşme İmza Töreni’nde. Yerli ve millî savunma sanayimiz, güçlü altyapısı ve ileri teknolojisi ile uluslararası arenada lider konuma ulaştı
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler , Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak , Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Bakan Yardımcısı Celal Sami Tüfekci ile birlikte, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ’ün ev sahipliğinde gerçekleşen Kara Füze Sistemleri Sözleşme İmza Töreni'ne katıldı. Törende, Tayfun, Sungur, Karaok ve Topçu Roketi Lazer Güdümlü-230 füzelerinin üretimi için Savunma Sanayii Başkanlığı ve ROKETSAN arasında sözleşme imzalandı. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak da kısa konuşmalar gerçekleştirdi. Bakan Yaşar Güler törende yaptığı konuşmada şunları belirtti: Savunma Sanayimiz Başarı Hikâyesi Yazdı: “ Bugün, imza törenine şahitlik ettiğimiz anlaşmaların; ülkemize ve Silahlı Kuvvetlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu anlaşmalar kapsamında üretilen füzelerin, Kara Kuvvetlerimizin ihtiyaçlarını karşılayarak ordumuzun harekât imkân ve kabiliyetlerini daha da artıracağını değerlendiriyorum." Yerli ve Millî Savunma Sanayisi: “Ülkemiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, 'büyük ve güçlü Türkiye' vizyonu ile yerli ve millî savunma sanayisinde kapsamlı yatırımları hayata geçirdi. Yıllar önce hayal olan birçok savunma sanayi ürünü, bugün kendi imkânlarımızla tasarlanıp üretiliyor ve geliştiriliyor." Savunma Sanayimizin Uluslararası Başarısı: "Savunma sanayimiz, güçlü altyapısı ve ileri teknolojisi ile uluslararası arenada lider bir konuma ulaştı. Ülkemiz, tüm zorluklara meydan okuyarak muhteşem bir başarı hikâyesi yazdı." Güvenlik ve Huzur İçin Çalışmalar: “Ülkemizin güvenlik ve huzuru için her türlü tedbiri proaktif bir şekilde alırken, yerli ve millî savunma sanayimizi bekamızın ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz." Hedeflerimiz ve İleriye Dönük Çalışmalar: “Cumhuriyetimizin ikinci asrında ve 'Türkiye Yüzyılı' hedeflerimiz doğrultusunda; Silahlı Kuvvetlerimizin üstün teçhizat ve sistemlerle donatılması ve savunma sanayisi endüstrimizin dünya çapındaki etkisi ve pazar payının genişlemesi, yegâne hedefimizdir."   “Sözleşmelerin imzalanmasında emeği geçen Savunma Sanayii Başkanlığı ve ROKETSAN’ın değerli personeline teşekkür ediyorum. Bu vesileyle sözleşmelerin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum."
Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kara Füze Sistemleri Sözleşme İmza Töreni’nde. Yerli ve millî savunma sanayimiz, güçlü altyapısı ve ileri teknolojisi ile uluslararası arenada lider konuma ulaştı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler , Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak , Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Bakan Yardımcısı Celal Sami Tüfekci ile birlikte, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ’ün ev sahipliğinde gerçekleşen Kara Füze Sistemleri Sözleşme İmza Töreni'ne katıldı.

Törende, Tayfun, Sungur, Karaok ve Topçu Roketi Lazer Güdümlü-230 füzelerinin üretimi için Savunma Sanayii Başkanlığı ve ROKETSAN arasında sözleşme imzalandı.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak da kısa konuşmalar gerçekleştirdi.

Bakan Yaşar Güler törende yaptığı konuşmada şunları belirtti:

Savunma Sanayimiz Başarı Hikâyesi Yazdı:

Bugün, imza törenine şahitlik ettiğimiz anlaşmaların; ülkemize ve Silahlı Kuvvetlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu anlaşmalar kapsamında üretilen füzelerin, Kara Kuvvetlerimizin ihtiyaçlarını karşılayarak ordumuzun harekât imkân ve kabiliyetlerini daha da artıracağını değerlendiriyorum."

Yerli ve Millî Savunma Sanayisi:

“Ülkemiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, 'büyük ve güçlü Türkiye' vizyonu ile yerli ve millî savunma sanayisinde kapsamlı yatırımları hayata geçirdi. Yıllar önce hayal olan birçok savunma sanayi ürünü, bugün kendi imkânlarımızla tasarlanıp üretiliyor ve geliştiriliyor."

Savunma Sanayimizin Uluslararası Başarısı:

"Savunma sanayimiz, güçlü altyapısı ve ileri teknolojisi ile uluslararası arenada lider bir konuma ulaştı. Ülkemiz, tüm zorluklara meydan okuyarak muhteşem bir başarı hikâyesi yazdı."

Güvenlik ve Huzur İçin Çalışmalar:

“Ülkemizin güvenlik ve huzuru için her türlü tedbiri proaktif bir şekilde alırken, yerli ve millî savunma sanayimizi bekamızın ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz."

Hedeflerimiz ve İleriye Dönük Çalışmalar:

“Cumhuriyetimizin ikinci asrında ve 'Türkiye Yüzyılı' hedeflerimiz doğrultusunda; Silahlı Kuvvetlerimizin üstün teçhizat ve sistemlerle donatılması ve savunma sanayisi endüstrimizin dünya çapındaki etkisi ve pazar payının genişlemesi, yegâne hedefimizdir."

 

“Sözleşmelerin imzalanmasında emeği geçen Savunma Sanayii Başkanlığı ve ROKETSAN’ın değerli personeline teşekkür ediyorum. Bu vesileyle sözleşmelerin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.