,, ,

Milletvekili Aday Adayı Yılmaz 15 Mayıs Sabahı Yeniden Doğacağız.!

Siyaset 31.01.2023 - 15:07, Güncelleme: 31.01.2023 - 15:07 6205+ kez okundu.
 

Milletvekili Aday Adayı Yılmaz 15 Mayıs Sabahı Yeniden Doğacağız.!

Milletvekili Aday Adayı Yılmaz 15 Mayıs Sabahı Yeniden Doğacağız.!
Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Ankara Milletvekili Aday Adayı Ömer Yılmaz , ülke gündemine dair önemli değerlendirmede bulundu. Vekil Adayı Yılmaz:" Türkiye büyük bir bilinmezliğe doğru gidiyor." dedi. Vekil adaylığını açıkladığı ilk günden bu yana büyük bir özveriyle çalışan Yılmaz, ülkedeki sosyal, siyasal, ekonomik vb. durumlara ilişkin değerlendirmede bulundu. İktidarın kötü yönetimi sebebiyle birçok hususta geri kaldığımızı söyleyen Vekil Adayı Yılmaz konuşmasında şu ifadeleri kullandı:" Bizim kronikleşmiş birçok sorunumuz var. Dünya kadar işsizimiz var; Üniversiteyi, liseyi bitiren işsizlerimiz var. İstihdam sağlayamıyoruz. Sadece bu sorunla bitmiyor. Ekonomik kriz ortada. Şubat kapıda, ülkemiz ağır kış koşullarına giriyor. Hayvancılığı, tarımı, eğitimi, sağlığı bitiren iktidar politikalarıyla sanayiyi de bitiriyor. Sanayide yetersiz bir indirim yapıp, hanelerin doğalgaz fiyatlarını değiştirmediniz. Doğalgaz fiyatı yükselince hemen zam peşindesiniz, düşünce oyalamayın. Evlerde kullanılan doğalgazın birim fiyatını hemen indirin. İndirin ki halk rahatlasın, halk rahat bir nefes alsın. Üretimi biraz olsun durdurmayın. Menfaat için ülkemizi yok etmeyin. Türkiye büyük bir bilinmezliğe doğru gidiyor. Bu bilinmezlikten ülkemizi bizler kurtaracağız. 15 Mayıs sabahı yeniden doğacağız." dedi.    
Milletvekili Aday Adayı Yılmaz 15 Mayıs Sabahı Yeniden Doğacağız.!

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Ankara Milletvekili Aday Adayı Ömer Yılmaz , ülke gündemine dair önemli değerlendirmede bulundu. Vekil Adayı Yılmaz:" Türkiye büyük bir bilinmezliğe doğru gidiyor." dedi.


Vekil adaylığını açıkladığı ilk günden bu yana büyük bir özveriyle çalışan Yılmaz, ülkedeki sosyal, siyasal, ekonomik vb. durumlara ilişkin değerlendirmede bulundu. İktidarın kötü yönetimi sebebiyle birçok hususta geri kaldığımızı söyleyen Vekil Adayı Yılmaz konuşmasında şu ifadeleri kullandı:" Bizim kronikleşmiş birçok sorunumuz var. Dünya kadar işsizimiz var; Üniversiteyi, liseyi bitiren işsizlerimiz var. İstihdam sağlayamıyoruz. Sadece bu sorunla bitmiyor. Ekonomik kriz ortada. Şubat kapıda, ülkemiz ağır kış koşullarına giriyor. Hayvancılığı, tarımı, eğitimi, sağlığı bitiren iktidar politikalarıyla sanayiyi de bitiriyor. Sanayide yetersiz bir indirim yapıp, hanelerin doğalgaz fiyatlarını değiştirmediniz. Doğalgaz fiyatı yükselince hemen zam peşindesiniz, düşünce oyalamayın. Evlerde kullanılan doğalgazın birim fiyatını hemen indirin. İndirin ki halk rahatlasın, halk rahat bir nefes alsın. Üretimi biraz olsun durdurmayın. Menfaat için ülkemizi yok etmeyin. Türkiye büyük bir bilinmezliğe doğru gidiyor. Bu bilinmezlikten ülkemizi bizler kurtaracağız. 15 Mayıs sabahı yeniden doğacağız." dedi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.