,, ,

Michaela Astro'dan Mehmet Ali Erbil'e evlilik uyarısı: "Evlenmezsen huzurlu olursun"

Gündem 14.10.2023 - 09:19, Güncelleme: 14.10.2023 - 09:19 2869+ kez okundu.
 

Michaela Astro'dan Mehmet Ali Erbil'e evlilik uyarısı: "Evlenmezsen huzurlu olursun"

Astrolog Michaela Astro, Mehmet Ali Erbil’e evlenmemesi halinde daha huzurlu bir yaşam süreceğini söyledi.
Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Mehmet Ali Erbil 'e evlilik konusunda uyarıda bulundu. Astro, Erbil'in evlenmemesi halinde daha huzurlu bir yaşam süreceğini söyledi. Astro, yaptığı açıklamada, "Hayranlıkla izlediğim ve kulvarında tek olduğuna inandığım sevgili Mehmet Ali Erbil için mesaj vermek istedim. Evlenmezsen huzurlu bir yaşamın olur. Huzurunu düşünüyorsan evlenme, sevdandan vazgeç. Mesleğinde bir numarasın ama evlilik konusunda ne desem boş, uyarmak istedim" dedi. Astroloji biliminin uyarılar yaptığını ancak nihai kararın kişinin kendisinde olduğunu vurgulayan Astro, "Kaderiniz üzerinde yürürsünüz. Karar sizindir" ifadelerini kullandı.
Astrolog Michaela Astro, Mehmet Ali Erbil’e evlenmemesi halinde daha huzurlu bir yaşam süreceğini söyledi.

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Mehmet Ali Erbil 'e evlilik konusunda uyarıda bulundu. Astro, Erbil'in evlenmemesi halinde daha huzurlu bir yaşam süreceğini söyledi.

Astro, yaptığı açıklamada, "Hayranlıkla izlediğim ve kulvarında tek olduğuna inandığım sevgili Mehmet Ali Erbil için mesaj vermek istedim. Evlenmezsen huzurlu bir yaşamın olur. Huzurunu düşünüyorsan evlenme, sevdandan vazgeç. Mesleğinde bir numarasın ama evlilik konusunda ne desem boş, uyarmak istedim" dedi.

Astroloji biliminin uyarılar yaptığını ancak nihai kararın kişinin kendisinde olduğunu vurgulayan Astro, "Kaderiniz üzerinde yürürsünüz. Karar sizindir" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.