,, ,

MHP'li Taytak: "Türkiye, Türk ve Türkiye Yüzyılı'nın lider ülkesi olacak"

Siyaset 08.11.2023 - 14:52, Güncelleme: 08.11.2023 - 14:55 6384+ kez okundu.
 

MHP'li Taytak: "Türkiye, Türk ve Türkiye Yüzyılı'nın lider ülkesi olacak"

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesinin 100. yılını kutladı ve gelecekteki hedeflerini paylaştı
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak , "Lider ülke Türkiye" hakkındaki gündem dışı konuşmasında, Osmanlı Devleti 'nin yetiştirdiği kahraman subayların, ülke kuşatıldığında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ülkenin istiklaline ve istikbaline sahip çıktığını söyledi. Taytak, "Bugün, 2023'te, Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesinin 100. yılını kutluyoruz. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu mücadelede canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum." dedi. Türkiye Cumhuriyeti'nin, Gazi ve şehitlerin kanlarıyla kurulduğunu vurgulayan Taytak, "Türkiye, istiklal ve istikbal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılıkla, dünyanın önde gelen ülkelerinden biri haline gelmiştir. 2023, Türk ve Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcıdır. Bu yüzyılda, Türkiye, lider ülke olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir." diye konuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli liderliğinde, gelecek nesillere müreffeh bir Türkiye bırakabilmek için içerideki ve dışarıdaki düşmanlarla mücadele edeceklerini ifade eden Taytak, şunları söyledi: "Türkiye'nin dünyaya tek bir cevabı yeter; sonsuza kadar var ol Türkiye, sonsuza kadar var ol Türk milleti."
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesinin 100. yılını kutladı ve gelecekteki hedeflerini paylaştı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak , "Lider ülke Türkiye" hakkındaki gündem dışı konuşmasında, Osmanlı Devleti 'nin yetiştirdiği kahraman subayların, ülke kuşatıldığında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ülkenin istiklaline ve istikbaline sahip çıktığını söyledi.

Taytak, "Bugün, 2023'te, Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesinin 100. yılını kutluyoruz. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu mücadelede canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum." dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin, Gazi ve şehitlerin kanlarıyla kurulduğunu vurgulayan Taytak, "Türkiye, istiklal ve istikbal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılıkla, dünyanın önde gelen ülkelerinden biri haline gelmiştir. 2023, Türk ve Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcıdır. Bu yüzyılda, Türkiye, lider ülke olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir." diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli liderliğinde, gelecek nesillere müreffeh bir Türkiye bırakabilmek için içerideki ve dışarıdaki düşmanlarla mücadele edeceklerini ifade eden Taytak, şunları söyledi:

"Türkiye'nin dünyaya tek bir cevabı yeter; sonsuza kadar var ol Türkiye, sonsuza kadar var ol Türk milleti."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.