,, ,

MHP’li Haluk Filizli 2024 yerel seçimleri için adaylığını açıkladı.

Siyaset 03.10.2023 - 11:35, Güncelleme: 03.10.2023 - 11:35 3986+ kez okundu.
 

MHP’li Haluk Filizli 2024 yerel seçimleri için adaylığını açıkladı.

Bilecik Pazaryeri’nde köylere hizmet eden MHP’li İl Genel Meclis Üyesi Haluk Filizli, 2024 yerel seçimleri için adaylığını açıkladı.
Köylere birçok hizmet kazandırmıştı o isim tekrardan il genel meclis üyeliği adaylığını açıkladı Bilecik ’in Pazaryeri ilçesinde 2014 -2019 yıllarında köylere birçok hizmet kazandıran MHP ’li İl Genel Meclis Üyesi ilçedeki köylere hizmet için tekrardan aday adaylığını açıkladı. Geçtiğimiz ay il genel meclis üyeliği aday adaylığı dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi Pazaryeri İlçe Başkanlığından ayrılan Haluk Filizli 2024 yerel seçimleri için aday adaylığını açıkladı. Görev yaptığı 2014 – 2019 yılları arasında ilçedeki köylerde yaptığı hizmetlerden dolayı adından sıklıkça bahsedilen Haluk Filizli, MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Bilecik İl Teşkilatımızın uygun görmesiyle İl Genel Meclis Üyesi Adaylığımı açıklıyorum ifadesinde bulunup, “Pazaryeri ilçemizdeki köylerimizde yaşanan sorunların hemen hemen hepsini biliyorum. Köylülerimizin sorunlarını çok iyi bilen birisi olarak, hiçbir çıkar gözetmeden çözümler için çalışacağım” dedi.
Bilecik Pazaryeri’nde köylere hizmet eden MHP’li İl Genel Meclis Üyesi Haluk Filizli, 2024 yerel seçimleri için adaylığını açıkladı.

Köylere birçok hizmet kazandırmıştı o isim tekrardan il genel meclis üyeliği adaylığını açıkladı

Bilecik ’in Pazaryeri ilçesinde 2014 -2019 yıllarında köylere birçok hizmet kazandıran MHP ’li İl Genel Meclis Üyesi ilçedeki köylere hizmet için tekrardan aday adaylığını açıkladı.

Geçtiğimiz ay il genel meclis üyeliği aday adaylığı dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi Pazaryeri İlçe Başkanlığından ayrılan Haluk Filizli 2024 yerel seçimleri için aday adaylığını açıkladı.

Görev yaptığı 2014 – 2019 yılları arasında ilçedeki köylerde yaptığı hizmetlerden dolayı adından sıklıkça bahsedilen Haluk Filizli, MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Bilecik İl Teşkilatımızın uygun görmesiyle İl Genel Meclis Üyesi Adaylığımı açıklıyorum ifadesinde bulunup, “ Pazaryeri ilçemizdeki köylerimizde yaşanan sorunların hemen hemen hepsini biliyorum. Köylülerimizin sorunlarını çok iyi bilen birisi olarak, hiçbir çıkar gözetmeden çözümler için çalışacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.