,, ,

MHP'li Durmaz'dan Beşiktaş Başkanı Çebi'ye teşekkür

Siyaset 30.09.2023 - 12:37, Güncelleme: 30.09.2023 - 12:37 4486+ kez okundu.
 

MHP'li Durmaz'dan Beşiktaş Başkanı Çebi'ye teşekkür

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetici Doğan Çağlar’ın ziyaretini ve sohbetini takdir etti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sadir Durmaz , Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaş yöneticisi Doğan Çağlar 'ın nazik ziyareti ve nitelikli sohbeti için teşekkür etti. Durmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Beşiktaş JK Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi ve Sayın Doğan Çağlar beylerin, nazik ziyaretleri ve nitelikli sohbetleri için çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun menfaatleri doğrultusundaki çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetici Doğan Çağlar, dün MHP Genel Merkezi'nde MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sadir Durmaz 'ı ziyaret etmişti. Ziyarette, Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun sorunları ele alınmıştı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetici Doğan Çağlar’ın ziyaretini ve sohbetini takdir etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sadir Durmaz , Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaş yöneticisi Doğan Çağlar 'ın nazik ziyareti ve nitelikli sohbeti için teşekkür etti.

Durmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Beşiktaş JK Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi ve Sayın Doğan Çağlar beylerin, nazik ziyaretleri ve nitelikli sohbetleri için çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun menfaatleri doğrultusundaki çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetici Doğan Çağlar, dün MHP Genel Merkezi'nde MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sadir Durmaz 'ı ziyaret etmişti. Ziyarette, Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun sorunları ele alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.