,, ,

MHP, Niğde Belediye Başkan Adayı Olarak Prof. Dr. Hamdi Doğan’ı Belirledi

Siyaset 11.01.2024 - 10:19, Güncelleme: 11.01.2024 - 10:19 6559+ kez okundu.
 

MHP, Niğde Belediye Başkan Adayı Olarak Prof. Dr. Hamdi Doğan’ı Belirledi

MHP , 31 Mart seçimleri için Niğde Belediye Başkanı olarak Prof. Dr. Hamdi Doğan’ı belirledi. Doğan, seçimlerde halkın oylarını bekliyor.
Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ), 31 Mart seçimleri için Niğde Belediye Başkan Adayı olarak Prof. Dr. Hamdi Doğan ’ı belirledi. MHP, 2 büyükşehir, 14 il ve 41 ilçe belediyesinde aday göstereceği isimleri açıkladı. Prof. Dr. Hamdi Doğan bir dönem Niğde Ülkü Ocakları Başkanlığı görevinde bulundu. 1993 yılında Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünde araştırma görevlisi olarak başladığı Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde 2013 yılında doçent, 2019 yılında da profesör unvanını aldı. 2022 yılında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevine getirilen Doğan’ın, Niğde tarihi ve kültürü üzerine yayımlanmış çok sayıda eser ve makale bulunuyor. MHP’nin Niğde Belediye Başkan Adayı olan Doğan, seçimlerde Niğde halkının oylarını bekliyor.
MHP , 31 Mart seçimleri için Niğde Belediye Başkanı olarak Prof. Dr. Hamdi Doğan’ı belirledi. Doğan, seçimlerde halkın oylarını bekliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ), 31 Mart seçimleri için Niğde Belediye Başkan Adayı olarak Prof. Dr. Hamdi Doğan ’ı belirledi. MHP, 2 büyükşehir, 14 il ve 41 ilçe belediyesinde aday göstereceği isimleri açıkladı.

Prof. Dr. Hamdi Doğan bir dönem Niğde Ülkü Ocakları Başkanlığı görevinde bulundu. 1993 yılında Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünde araştırma görevlisi olarak başladığı Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde 2013 yılında doçent, 2019 yılında da profesör unvanını aldı. 2022 yılında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevine getirilen Doğan’ın, Niğde tarihi ve kültürü üzerine yayımlanmış çok sayıda eser ve makale bulunuyor.

MHP’nin Niğde Belediye Başkan Adayı olan Doğan, seçimlerde Niğde halkının oylarını bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.