,, ,

MHP Kahramankazan İlçe Başkanlığı'nda Ali Gökdere yeniden başkan seçildi

Siyaset 25.09.2023 - 18:01, Güncelleme: 25.09.2023 - 18:01 4197+ kez okundu.
 

MHP Kahramankazan İlçe Başkanlığı'nda Ali Gökdere yeniden başkan seçildi

MHP Kahramankazan İlçe Başkanlığı 11. olağan kongresinde Ali Gökdere başkan seçildi. Kongre, MHP liderlerinin ve yerel temsilcilerin katılımıyla gerçekleşti.
MHP Kahramankazan İlçe Başkanlığı'nın 11. Olağan Kongresi, tek liste halinde gerçekleştirildi ve Ali Gökdere yeniden başkan seçildi. Kongreye MHP Ankara Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım , MHP Genel Başkan Başdanışmanı MYK Üyesi Ahmet Selim Yurdakul MHP Ankara İl Başkan Yardımcıları Levent Yılmaz Turgut Koç MHP Ankara İl Yöneticileri, Cumhur İttifakı Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz İlçe Başkanları ve Yönetimleri, Ülkü Ocakları Kahramankazan İlçe Başkanı Tugay Babaoğlu STK ve Mahalle Muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti. Kongrede konuşan MHP Ankara Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım "Kahramankazan'da görev alacak yöneticileri allah muvaffak etsin. Aramızda bir çok il başkanı, ilçe başkanı, siyasi partilerimizin temsilcileri bulunuyor. Yani adını sayamadığım çok kıymetli isimler var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 11'nci Kahramankazan olağan kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. MHP Kahramankazan İlçe Başkanı olan Ali Gökdere'nin konuşmalarından satırbaşları şöyle; "Bugün burada bir araya gelerek, ilçemizin ve ülkemizin geleceğini inşa etmek için söz verdik. Bizler, önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışının temsilcileriyiz. MHP'liler, Allah ve Resulünün davasının sancaktarlarıdır. Bizler, sandıkta bize tek bir oy bile çıkmasa İslam'dan, insanlıkçılıktan ve Türklükten asla vazgeçmeyeceğiz. Ülkemizin geleceği için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Davamız uğruna her zaman bir arada olacağız." Kongre, Ali Gökdere'nin yeniden başkan seçilmesi ile sona erdi.
MHP Kahramankazan İlçe Başkanlığı 11. olağan kongresinde Ali Gökdere başkan seçildi. Kongre, MHP liderlerinin ve yerel temsilcilerin katılımıyla gerçekleşti.

MHP Kahramankazan İlçe Başkanlığı'nın 11. Olağan Kongresi, tek liste halinde gerçekleştirildi ve Ali Gökdere yeniden başkan seçildi.

Kongreye MHP Ankara Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım , MHP Genel Başkan Başdanışmanı MYK Üyesi Ahmet Selim Yurdakul MHP Ankara İl Başkan Yardımcıları Levent Yılmaz Turgut Koç MHP Ankara İl Yöneticileri, Cumhur İttifakı Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz İlçe Başkanları ve Yönetimleri, Ülkü Ocakları Kahramankazan İlçe Başkanı Tugay Babaoğlu STK ve Mahalle Muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.

Kongrede konuşan MHP Ankara Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım "Kahramankazan'da görev alacak yöneticileri allah muvaffak etsin. Aramızda bir çok il başkanı, ilçe başkanı, siyasi partilerimizin temsilcileri bulunuyor. Yani adını sayamadığım çok kıymetli isimler var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 11'nci Kahramankazan olağan kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

MHP Kahramankazan İlçe Başkanı olan Ali Gökdere'nin konuşmalarından satırbaşları şöyle;

  • "Bugün burada bir araya gelerek, ilçemizin ve ülkemizin geleceğini inşa etmek için söz verdik. Bizler, önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışının temsilcileriyiz.
  • MHP'liler, Allah ve Resulünün davasının sancaktarlarıdır. Bizler, sandıkta bize tek bir oy bile çıkmasa İslam'dan, insanlıkçılıktan ve Türklükten asla vazgeçmeyeceğiz.
  • Ülkemizin geleceği için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Davamız uğruna her zaman bir arada olacağız."

Kongre, Ali Gökdere'nin yeniden başkan seçilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.