,, ,

Mesut Şehitoğlu Ben Siyaset Yapmaya Değil Dost Meclisine Geldim

Gündem 12.05.2023 - 15:24, Güncelleme: 12.05.2023 - 15:27 4948+ kez okundu.
 

Mesut Şehitoğlu Ben Siyaset Yapmaya Değil Dost Meclisine Geldim

Mesut Şehitoğlu Ben Siyaset Yapmaya Değil Dost Meclisine Geldim
Bursa Nilüfer Belediyesi Meclis üyesi Mesut Şehitoğlu Emek Gençlik Derneğini ziyaret etti gerçekleştirdiği ziyarette ben buraya dost meclisine geldim siyaset yapmaya gelmedim. Hep birlikte tanışalım konuşalım bizler sizin için ne yapa biliriz neler yapa biliriz onu tartışalım dedi. Şehitoğlu ile gerçekleştirdiğimiz röportajda şunları söyledi. 2022 yılında kurulan bir dernek olarak az zamanda çok işler yaptığının biz zati şahidiyim bugün böyle bir STK yı ziyaret etmekten ayrıca mutluyum. Bazı STK lar kurulurken sancılı ola bilir bu kurulan STK başta olduğu gibi bugünde sancılı bir STK değildir. Emek gibi bir bölgede zor bir bölgede sivil toplum örgütlenmesinin az olduğu bir bölgede böyle bir birlikteliği sağlamaları gerçekten taktire şayan bir durumdur. İnanıyorum ki çok az zamanda çok daha fazla güzel işler yapacaklar. Seçim maratonu ile ilgili olarak sorduğumuz soruya ; Seçime kısa bir zaman kaldı 14 Mayıs 2023 Cumhuriyetimizin 100. Yılında bu ülkenin vatandaşları sandığa gidecekler ellerini vicdanlarına koysunlar bu ülke iyimi yönetiliyor kötümü yönetiliyorun kararını versinler. Bu ülke hepimizin ülkesi 1071 yılından bu güne hepimiz bu coğrafya içerisinde yaşıyoruz. Başka bir coğrafyada da yaşama şansımız yok geleceğimiz adına çocuklarımız adına gelecek nesilleri kurtarma adına kimi kendilerine yakın görüyorlarsa oylarını oraya versinler. Söz alan Emek Gençlik Derneği Başkanı Serkan Şengül Öncelikle bizleri ziyaretinden dolayı sayın başkanımıza teşekkür ediyoruz. Zaman bizdedir mekan bizdedir bizler bilincinde olan bir gençlikle ateşi yakmış bulunmaktayız. Örnek vermek gerekirse bir tasavvuf adamının dediği gibi “Bu gençlik ‘ki ak sütün içerisindeki aklı fark ede bilecek kadar gözü keskin stratejik ve teknik bir gençliktir”. Bizler Emek Gençlik derneği olarak başkanımızın her zaman yanında ve arkasındayız ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Sonrasında söz alan dernek hukuk danışmanı Ümit Çelebi Öncelikle katılımlarından dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz bizleri onure etti bunun haricinde hukuk olarak hukuksal olarak gençlik derneğine buradaki gençlerimize hukuksal her konuda elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağız. Buradaki amacımız gençlerimizi kötü alışkanlardan korumak ve kollamak onları sportif faaliyetlerde bulunmaları için farklı organizasyonlarla sosyalleşmelerini sağlamayı amaçlıyoruz dedi. Dernek başkan yardımcısı Habib Kaya ise başkanımızın gösterdiği ilgi ve alakadan ziyadesiyle onurlu ve mutluyuz bu yoğunlukta bizleri ziyaret ettikleri ve zaman ayırdıkları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz dedi.
Mesut Şehitoğlu Ben Siyaset Yapmaya Değil Dost Meclisine Geldim

Bursa Nilüfer Belediyesi Meclis üyesi Mesut Şehitoğlu Emek Gençlik Derneğini ziyaret etti gerçekleştirdiği ziyarette ben buraya dost meclisine geldim siyaset yapmaya gelmedim. Hep birlikte tanışalım konuşalım bizler sizin için ne yapa biliriz neler yapa biliriz onu tartışalım dedi. Şehitoğlu ile gerçekleştirdiğimiz röportajda şunları söyledi.

2022 yılında kurulan bir dernek olarak az zamanda çok işler yaptığının biz zati şahidiyim bugün böyle bir STK yı ziyaret etmekten ayrıca mutluyum. Bazı STK lar kurulurken sancılı ola bilir bu kurulan STK başta olduğu gibi bugünde sancılı bir STK değildir. Emek gibi bir bölgede zor bir bölgede sivil toplum örgütlenmesinin az olduğu bir bölgede böyle bir birlikteliği sağlamaları gerçekten taktire şayan bir durumdur. İnanıyorum ki çok az zamanda çok daha fazla güzel işler yapacaklar.

Seçim maratonu ile ilgili olarak sorduğumuz soruya ;

Seçime kısa bir zaman kaldı 14 Mayıs 2023 Cumhuriyetimizin 100. Yılında bu ülkenin vatandaşları sandığa gidecekler ellerini vicdanlarına koysunlar bu ülke iyimi yönetiliyor kötümü yönetiliyorun kararını versinler.

Bu ülke hepimizin ülkesi 1071 yılından bu güne hepimiz bu coğrafya içerisinde yaşıyoruz. Başka bir coğrafyada da yaşama şansımız yok geleceğimiz adına çocuklarımız adına gelecek nesilleri kurtarma adına kimi kendilerine yakın görüyorlarsa oylarını oraya versinler.

Söz alan Emek Gençlik Derneği Başkanı Serkan Şengül

Öncelikle bizleri ziyaretinden dolayı sayın başkanımıza teşekkür ediyoruz. Zaman bizdedir mekan bizdedir bizler bilincinde olan bir gençlikle ateşi yakmış bulunmaktayız. Örnek vermek gerekirse bir tasavvuf adamının dediği gibi “Bu gençlik ‘ki ak sütün içerisindeki aklı fark ede bilecek kadar gözü keskin stratejik ve teknik bir gençliktir”. Bizler Emek Gençlik derneği olarak başkanımızın her zaman yanında ve arkasındayız ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Sonrasında söz alan dernek hukuk danışmanı Ümit Çelebi

Öncelikle katılımlarından dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz bizleri onure etti bunun haricinde hukuk olarak hukuksal olarak gençlik derneğine buradaki gençlerimize hukuksal her konuda elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağız. Buradaki amacımız gençlerimizi kötü alışkanlardan korumak ve kollamak onları sportif faaliyetlerde bulunmaları için farklı organizasyonlarla sosyalleşmelerini sağlamayı amaçlıyoruz dedi.

Dernek başkan yardımcısı Habib Kaya ise başkanımızın gösterdiği ilgi ve alakadan ziyadesiyle onurlu ve mutluyuz bu yoğunlukta bizleri ziyaret ettikleri ve zaman ayırdıkları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.