,, ,

Mersin'de 2 cinayet zanlısı da yakalandı

Asayiş 19.09.2023 - 11:21, Güncelleme: 19.09.2023 - 11:21 10903+ kez okundu.
 

Mersin'de 2 cinayet zanlısı da yakalandı

Mersin’de düzenlenen suç örgütü operasyonunda 17 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca silah ve uyuşturucu ele geçirildi
Mersin 'de şafak vakti düzenlenen suç örgütü operasyonunda 17 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince, kasten yaralama, genel güvenliği tehlikeye sokma ve silah ticareti suçlarını işledikleri belirlenen örgüt üyelerine yönelik operasyon düzenlendi. Şafak vakti dron destekli gerçekleştirilen operasyona 130 polis katıldı. Eş zamanlı operasyonda bazı adreslere "koçbaşı" kullanılarak girildi. Özel harekat polisleri, operasyon yapılan adreslerdeki sokakların giriş ve çıkışlarında uzun namlulu silahlarla güvenlik önlemi aldı. Operasyonda 17 zanlı gözaltına alındı, adreslerde 6 tabanca, tam otomatik silah, 3 pompalı tüfek ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüphelinin iki farklı cinayetin firarisi olduğu tespit edildi. Bir zanlının evinde de yasaklı ırk köpek ile şahin bulundu. Hayvanlar, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği (HAYDİ) ekiplerine teslim edildi.
Mersin’de düzenlenen suç örgütü operasyonunda 17 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Mersin 'de şafak vakti düzenlenen suç örgütü operasyonunda 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince, kasten yaralama, genel güvenliği tehlikeye sokma ve silah ticareti suçlarını işledikleri belirlenen örgüt üyelerine yönelik operasyon düzenlendi.

Şafak vakti dron destekli gerçekleştirilen operasyona 130 polis katıldı.

Eş zamanlı operasyonda bazı adreslere "koçbaşı" kullanılarak girildi.

Özel harekat polisleri, operasyon yapılan adreslerdeki sokakların giriş ve çıkışlarında uzun namlulu silahlarla güvenlik önlemi aldı.

Operasyonda 17 zanlı gözaltına alındı, adreslerde 6 tabanca, tam otomatik silah, 3 pompalı tüfek ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 şüphelinin iki farklı cinayetin firarisi olduğu tespit edildi.

Bir zanlının evinde de yasaklı ırk köpek ile şahin bulundu. Hayvanlar, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği (HAYDİ) ekiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.