,, ,

Mersin Devlet Opera ve Balesi Operacapella konseri verecek

Gündem 22.04.2022 - 14:33, Güncelleme: 22.04.2022 - 14:33 4782+ kez okundu.
 

Mersin Devlet Opera ve Balesi Operacapella konseri verecek

Mersin Devlet Opera ve Balesi Operacapella konseri verecek
Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) "Operacapella" konserini Tarsus ilçesinde sanatseverlerle buluşturacak.  MDOB'tan yapılan açıklamaya göre, insan sesinin enstrüman olarak kullanıldığı "acapella" çok sesli müzik türü, "Operacapella" konseri ile 25 Nisan Pazartesi saat 15.30'da Tarsus Müzesi'nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.  Koro şefliğini Anıl Aydın'ın yapacağı konserde, MDOB sanatçıları sahne alacak. Türk besteciler ve dünya koro repertuvarının şarkıları ile Afrika melodileri de seslendirilecek. 
Mersin Devlet Opera ve Balesi Operacapella konseri verecek

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) "Operacapella" konserini Tarsus ilçesinde sanatseverlerle buluşturacak. 

MDOB'tan yapılan açıklamaya göre, insan sesinin enstrüman olarak kullanıldığı "acapella" çok sesli müzik türü, "Operacapella" konseri ile 25 Nisan Pazartesi saat 15.30'da Tarsus Müzesi'nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak. 

Koro şefliğini Anıl Aydın'ın yapacağı konserde, MDOB sanatçıları sahne alacak. Türk besteciler ve dünya koro repertuvarının şarkıları ile Afrika melodileri de seslendirilecek. 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.