,, ,

Meram Alakova Mahallesi'nde Köpek Saldırıları Korkutuyor!

Gündem 17.02.2024 - 10:22, Güncelleme: 17.02.2024 - 10:23 2792+ kez okundu.
 

Meram Alakova Mahallesi'nde Köpek Saldırıları Korkutuyor!

Sokak köpekleri, Meram Alakova mahallesinde yaşayanları tedirgin ediyor. Köpek saldırıları artarken, mahalle sakinleri yetkililerden çözüm bekliyor
Meram Alakova mahallesi sakinleri, sokak köpeklerinin saldırılarından bıkmış durumda. Mahalle sakinleri, köpekler yüzünden okula, işe ve camiye gidemediklerini belirterek yetkililerden yardım istiyorlar. Saldırılar Artıyor Mahalle sakinleri, son zamanlarda köpek saldırılarının arttığını ve artık sokaklarda rahat dolaşamadıklarını ifade ediyorlar. Özellikle çocuklar ve yaşlılar, köpeklerden korkarak evlerinden çıkmaya çekiniyorlar. Yetkililere Çağrı Mahalle sakinleri, Meram Belediyesi'nden sorunun çözümü için acil bir adım atmasını talep ediyorlar. Sokak köpeklerinin toplanması ve kısırlaştırılması için gerekli çalışmaların yapılmasını isteyen mahalleliler, yetkililerin seslerini duymasını umut ediyor.
Sokak köpekleri, Meram Alakova mahallesinde yaşayanları tedirgin ediyor. Köpek saldırıları artarken, mahalle sakinleri yetkililerden çözüm bekliyor

Meram Alakova mahallesi sakinleri, sokak köpeklerinin saldırılarından bıkmış durumda. Mahalle sakinleri, köpekler yüzünden okula, işe ve camiye gidemediklerini belirterek yetkililerden yardım istiyorlar.

Saldırılar Artıyor

Mahalle sakinleri, son zamanlarda köpek saldırılarının arttığını ve artık sokaklarda rahat dolaşamadıklarını ifade ediyorlar. Özellikle çocuklar ve yaşlılar, köpeklerden korkarak evlerinden çıkmaya çekiniyorlar.

Yetkililere Çağrı

Mahalle sakinleri, Meram Belediyesi'nden sorunun çözümü için acil bir adım atmasını talep ediyorlar. Sokak köpeklerinin toplanması ve kısırlaştırılması için gerekli çalışmaların yapılmasını isteyen mahalleliler, yetkililerin seslerini duymasını umut ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.