,, ,

Memento Mori Yayınları, Eser Dosyalarını 48 Saatte Değerlendiriyor

Kitap 07.10.2023 - 09:21, Güncelleme: 09.10.2023 - 13:11 16745+ kez okundu.
 

Memento Mori Yayınları, Eser Dosyalarını 48 Saatte Değerlendiriyor

Memento Mori Yayınları, Yazar Nurcan Ezel Hümay’ın liderliğinde, eser dosyalarını 48 saat içinde değerlendirmeye başlayacak.
Türkiye'nin önde gelen yayınevlerinden Memento Mori Yayınları eser dosyalarını 48 saat içinde değerlendirdiğini duyurdu. Bu karar, yayınevlerinin eser dosyalarını inceleme sürelerini kısaltması için önemli bir örnek teşkil ediyor. Yayınevinin üst düzey yöneticisi Yazar Nurcan Ezel Hümay bu girişimin yazarlar için önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Hümay, "Yazarlara 6 ila 12 ayda olumlu ise dönüş yapılıyor olumsuz ise hiç bir şekilde bilgi aktarımında bulunulmuyor. Bu süre, neredeyse ömrün %2'sidir. Kimsenin kimseyi bu kadar bekletmeye hakkı yok." dedi. Hümay, eser dosyalarına daha hızlı ve adil bir dönüş sağlamak amacıyla bu girişimi başlattığını ifade etti. Hümay, "Yazarların,  12 ay cevap beklemek yerine bu süreyi eser dosyasındaki olumsuzlukları gidermek için harcamasını hedefliyoruz. Elbette eserler, yayınevlerinde keyfi bekletilmiyor, yüzlerce dosyayı derinlemesine okumak ciddi bir zaman alıyor. Bu süreyi kısaltmak için hızlı okuma teknikleri öğrendik ve editör kadromuzu da bu konuda geliştirdik." şeklinde açıklamalarda bulundu. Yazarlar da bu haberi memnuniyetle karşıladı. Değerlendirme süreci, yazarların eserleri hakkında  daha hızlı geri bildirim alabilmesine olanak tanıyacak. Bu da yazarların daha verimli bir şekilde çalışmalarına yardımcı olacak. Ayrıca, bu girişimle yazarların motivasyonunu artırarak daha kaliteli eserler üretmelerine katkı sağlaması bekleniyor. Memento Mori Yayınları'nın bu girişimi, yayınevlerinin eser dosyalarını değerlendirme sürelerini kısaltması için önemli bir örnek teşkil ediyor. Bu girişim, yazarlar için önemli bir dönüm noktası olarak görülüyor ve sektörde oldukça olumlu bir gelişme olarak karşılanıyor.
Memento Mori Yayınları, Yazar Nurcan Ezel Hümay’ın liderliğinde, eser dosyalarını 48 saat içinde değerlendirmeye başlayacak.

Türkiye'nin önde gelen yayınevlerinden Memento Mori Yayınları eser dosyalarını 48 saat içinde değerlendirdiğini duyurdu. Bu karar, yayınevlerinin eser dosyalarını inceleme sürelerini kısaltması için önemli bir örnek teşkil ediyor.

Yayınevinin üst düzey yöneticisi Yazar Nurcan Ezel Hümay bu girişimin yazarlar için önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Hümay, "Yazarlara 6 ila 12 ayda olumlu ise dönüş yapılıyor olumsuz ise hiç bir şekilde bilgi aktarımında bulunulmuyor. Bu süre, neredeyse ömrün %2'sidir. Kimsenin kimseyi bu kadar bekletmeye hakkı yok." dedi.

Hümay, eser dosyalarına daha hızlı ve adil bir dönüş sağlamak amacıyla bu girişimi başlattığını ifade etti. Hümay, "Yazarların,  12 ay cevap beklemek yerine bu süreyi eser dosyasındaki olumsuzlukları gidermek için harcamasını hedefliyoruz. Elbette eserler, yayınevlerinde keyfi bekletilmiyor, yüzlerce dosyayı derinlemesine okumak ciddi bir zaman alıyor. Bu süreyi kısaltmak için hızlı okuma teknikleri öğrendik ve editör kadromuzu da bu konuda geliştirdik." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yazarlar da bu haberi memnuniyetle karşıladı. Değerlendirme süreci, yazarların eserleri hakkında  daha hızlı geri bildirim alabilmesine olanak tanıyacak. Bu da yazarların daha verimli bir şekilde çalışmalarına yardımcı olacak. Ayrıca, bu girişimle yazarların motivasyonunu artırarak daha kaliteli eserler üretmelerine katkı sağlaması bekleniyor.
Memento Mori Yayınları'nın bu girişimi, yayınevlerinin eser dosyalarını değerlendirme sürelerini kısaltması için önemli bir örnek teşkil ediyor. Bu girişim, yazarlar için önemli bir dönüm noktası olarak görülüyor ve sektörde oldukça olumlu bir gelişme olarak karşılanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.