,, ,

Melike Güner, Ömer diziyle ekranlara döndü

Tv-Dünyası 17.01.2023 - 16:17, Güncelleme: 17.01.2023 - 16:22 6311+ kez okundu.
 

Melike Güner, Ömer diziyle ekranlara döndü

Melike Güner, Ömer diziyle ekranlara döndü
Bir döneme damga vuran Doktorlar dizisinde Zenan karakterine hayat veren Melike Güner , Ömer diziyle ekranlara döndü. Yeni rolü için başörtüsü takan ünlü oyuncunun kapalı halini gören hiç kimse tanımadı. Selahattin Paşalı , Barış Falay ve Gökçe Bahadır ’ın başrolünde yer aldığı Ömer dizisinin kadrosuna giren Doktorlar dizisinde ‘Zenan’ olarak tanıdığımız Melike Güner yeni projesinde ‘Çiçek’ rolüne hayat veriyor. Evlenip iki çocuk sahibi olan Güner, uzun aradan sonra döndüğü ekranlarda proje için başörtüsü taktı. Ünlü oyuncunun kapalı halini görenler tanımakta zorlandı.
Melike Güner, Ömer diziyle ekranlara döndü

Bir döneme damga vuran Doktorlar dizisinde Zenan karakterine hayat veren Melike Güner , Ömer diziyle ekranlara döndü. Yeni rolü için başörtüsü takan ünlü oyuncunun kapalı halini gören hiç kimse tanımadı.

Selahattin Paşalı , Barış Falay ve Gökçe Bahadır ’ın başrolünde yer aldığı Ömer dizisinin kadrosuna giren Doktorlar dizisinde ‘Zenan’ olarak tanıdığımız Melike Güner yeni projesinde ‘Çiçek’ rolüne hayat veriyor.

Evlenip iki çocuk sahibi olan Güner, uzun aradan sonra döndüğü ekranlarda proje için başörtüsü taktı. Ünlü oyuncunun kapalı halini görenler tanımakta zorlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.