,, ,

Mehmet Okan Kısacık Milletvekilliği Yolunda

Siyaset 19.03.2023 - 18:21, Güncelleme: 19.03.2023 - 18:21 6207+ kez okundu.
 

Mehmet Okan Kısacık Milletvekilliği Yolunda

Mehmet Okan Kısacık Milletvekilliği Yolunda
AK Parti ’de Gölbaşı İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev alan Mehmet Okan Kısacık , 2023 Genel Seçimleri için memleketi olan Malatya ’dan milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden istifa etti. Mehmet Okan Kısacık Bilkent Üniversitesi İktisat mezunu olup, Ankara’da Malatyalı iş insanı olarak tanınıyor. AK Parti Ankara İl Teşkilatında siyasete atılan Kısacık, İngilizce ve Rusça biliyor. Kısacık evli ve iki çocuk babasıdır.
Mehmet Okan Kısacık Milletvekilliği Yolunda

AK Parti ’de Gölbaşı İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev alan Mehmet Okan Kısacık , 2023 Genel Seçimleri için memleketi olan Malatya ’dan milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden istifa etti.

Mehmet Okan Kısacık Bilkent Üniversitesi İktisat mezunu olup, Ankara’da Malatyalı iş insanı olarak tanınıyor. AK Parti Ankara İl Teşkilatında siyasete atılan Kısacık, İngilizce ve Rusça biliyor. Kısacık evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.