,, ,

Marmaris’te düzenlenen 1 Temmuz Kabotaj Bayramı’nda renkli ve eğlenceli yarışlar merakla izlendi

Gündem 02.07.2023 - 10:29, Güncelleme: 02.07.2023 - 10:29 5536+ kez okundu.
 

Marmaris’te düzenlenen 1 Temmuz Kabotaj Bayramı’nda renkli ve eğlenceli yarışlar merakla izlendi

Marmaris’te düzenlenen 1 Temmuz Kabotaj Bayramı’nda renkli ve eğlenceli yarışlar merakla izlendi
Marmaris ’te 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları birbirinden eğlenceli ve renkli etkinliklere sahne oldu. Halat çekme, piyade tekne ve yağlı direk yarışlarında eğlence ve heyecan vardı. Etkinliği Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da izledi. Atatürk Meydanı ’nda düzenlenen etkinlikte ilk olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Folklor Grubu bir gösteri sundu. Ardından ilçede faaliyet gösteren su sporları merkezlerine ait jet-ski'ler denizde şov yaptı. Sonrasında ise yarışlara geçildi. Piyade tekne yarışını Taşdemir-2 adlı tekne kazanırken, meydandaki halat çekme mücadelesini ise rakiplerini neredeyse 5 saniyede mağlup eden ‘Cankurtaranlar’ adlı ekip kazandı. BAYRAĞI RECEPCAN ALDI Kutlamaların en eğlenceli yarışı ise yağlı direkten bayrak alma oldu. Yerli ve yabancı turistlerin de izlediği yarışta bayrağı alan isim Recepcan Şengül oldu. Birincilere madalyaları ve ödülleri, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy , Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve Liman Başkanı Murat Yaşar tarafından verildi.
Marmaris’te düzenlenen 1 Temmuz Kabotaj Bayramı’nda renkli ve eğlenceli yarışlar merakla izlendi

Marmaris ’te 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları birbirinden eğlenceli ve renkli etkinliklere sahne oldu. Halat çekme, piyade tekne ve yağlı direk yarışlarında eğlence ve heyecan vardı. Etkinliği Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da izledi.

Atatürk Meydanı ’nda düzenlenen etkinlikte ilk olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Folklor Grubu bir gösteri sundu. Ardından ilçede faaliyet gösteren su sporları merkezlerine ait jet-ski'ler denizde şov yaptı. Sonrasında ise yarışlara geçildi. Piyade tekne yarışını Taşdemir-2 adlı tekne kazanırken, meydandaki halat çekme mücadelesini ise rakiplerini neredeyse 5 saniyede mağlup eden ‘Cankurtaranlar’ adlı ekip kazandı.

BAYRAĞI RECEPCAN ALDI

Kutlamaların en eğlenceli yarışı ise yağlı direkten bayrak alma oldu. Yerli ve yabancı turistlerin de izlediği yarışta bayrağı alan isim Recepcan Şengül oldu. Birincilere madalyaları ve ödülleri, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy , Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve Liman Başkanı Murat Yaşar tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.