,, ,

Marmaris’i bir kez daha kitap kokusu saracak. 3. Kitap Günleri 20 Temmuz’da başlıyor.

Gündem 05.07.2023 - 17:30, Güncelleme: 05.07.2023 - 17:30 4087+ kez okundu.
 

Marmaris’i bir kez daha kitap kokusu saracak. 3. Kitap Günleri 20 Temmuz’da başlıyor.

Marmaris’i bir kez daha kitap kokusu saracak. 3. Kitap Günleri 20 Temmuz’da başlıyor.
3. Marmaris Kitap Günleri , 20 Temmuz – 10 Ağustos tarihleri arasında yazarlarla kitapseverleri buluşturacak. Saman İskelesi ’nde gerçekleşecek kitap günlerine 13 yazar ve 30 yayınevi katılacak. Emre Kongar , Metin Uca , Zülal Kalkandelen , Şükrü Erbaş , Eren Aysan , Mustafa Fırat Çelikbaş , Erhan Merdanoğulları , Ayten Oçak Alınsaz , Neslişah Çetinkaya , Hilal Kahraman ve Vural Bahadır Bayrıl ’ın katılacağı fuarda farklı etkinliklerde düzenlenecek. 20 Temmuz’da Metin Uca ‘Bunu mu Demek İstedim?’ isimli tek kişilik oyununu sahneleyecek ve ardından kitaplarını imzalayacak. 29 Temmuz’da Şükrü Erbaş bir şiir dinletisi sunarken 6 Ağustos’ta ise Zülal Kalkandelen ile Emre Kongar’ın söyleşisi ve imza günü gerçekleştirilecek. 20 gün boyunca sevdikleri yazarları yakından tanıma ve söyleşisine katılma fırsatı yakalayacak okurlar, kitap evlerinin stantlarından indirimli kitap da satın alabilecek.  
Marmaris’i bir kez daha kitap kokusu saracak. 3. Kitap Günleri 20 Temmuz’da başlıyor.

3. Marmaris Kitap Günleri , 20 Temmuz – 10 Ağustos tarihleri arasında yazarlarla kitapseverleri buluşturacak. Saman İskelesi ’nde gerçekleşecek kitap günlerine 13 yazar ve 30 yayınevi katılacak.

Emre Kongar , Metin Uca , Zülal Kalkandelen , Şükrü Erbaş , Eren Aysan , Mustafa Fırat Çelikbaş , Erhan Merdanoğulları , Ayten Oçak Alınsaz , Neslişah Çetinkaya , Hilal Kahraman ve Vural Bahadır Bayrıl ’ın katılacağı fuarda farklı etkinliklerde düzenlenecek. 20 Temmuz’da Metin Uca ‘Bunu mu Demek İstedim?’ isimli tek kişilik oyununu sahneleyecek ve ardından kitaplarını imzalayacak. 29 Temmuz’da Şükrü Erbaş bir şiir dinletisi sunarken 6 Ağustos’ta ise Zülal Kalkandelen ile Emre Kongar’ın söyleşisi ve imza günü gerçekleştirilecek.

20 gün boyunca sevdikleri yazarları yakından tanıma ve söyleşisine katılma fırsatı yakalayacak okurlar, kitap evlerinin stantlarından indirimli kitap da satın alabilecek.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.