,, ,

Marmaris Belediyesi, yeni nesil konteynerler ile çöp toplama sistemini daha pratik hale getiriyor

Gündem 28.07.2023 - 13:52, Güncelleme: 28.07.2023 - 13:52 2933+ kez okundu.
 

Marmaris Belediyesi, yeni nesil konteynerler ile çöp toplama sistemini daha pratik hale getiriyor

Marmaris Belediyesi, yeni nesil konteynerler ile çöp toplama sistemini daha pratik hale getiriyor
Marmaris Belediyesi , görüntü ve gürültü kirliliğinin önüne geçen çevreci konteynırları Marmaris’in farklı noktalarında hizmete sundu. Marmaris Belediyesi daha temiz bir Marmaris hedefiyle sunduğu hizmetlere bir yenisini ekledi. Estetik görünümlü ve çevreci 93 adet çöp ünitesi Marmaris’in fiziksel olarak uygun noktalarına yerleştirildi. 3750 litrelik yeni nesil konteynerler ile estetik ve hijyenik bir görüntü yakalamayı amaçlayan Marmaris Belediyesi çöp toplama sistemini de daha pratik bir hale getirdi. Konteynırlar; ilk etapta konteynırların içlerini boşaltan vinç sistemli özel araçların girebileceği 93 adet cadde ve sokağa yerleştirildi. Söz konusu konteynırların hijyeni için özel yıkama araçları da hizmete sunuldu. Konteynırlar bulundukları noktalarda özel araçlarla temizlenip ardından tekrar yerlerine bırakılıyor.  SAYILARI ARTTIRILACAK Yeni konteynerler temassız çöp atma imkânı da sunuyor. Elle dokunmadan ayak sistemiyle vatandaşlar çöpünü konteynırlara atabiliyor. Konteynerlerin kapasitesi daha geniş olduğu için araç, eleman ve zamandan tasarruf sağlıyor. İlerleyen günlerde konteynır sayısının artacağını belirten Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli Çevre Mühendisi Tahir Anıl Sarıtaş “Marmaris’i hem görsellik hem tasarruf hem de işlevsellik açısından daha fazla artısı bulunan bir çöp toplama sistemiyle buluşturduk. Vatandaşlarımızdan ricamız çöplerini konteynırların yanına değil içine atmaları” şeklinde konuştu.
Marmaris Belediyesi, yeni nesil konteynerler ile çöp toplama sistemini daha pratik hale getiriyor

Marmaris Belediyesi , görüntü ve gürültü kirliliğinin önüne geçen çevreci konteynırları Marmaris’in farklı noktalarında hizmete sundu.

Marmaris Belediyesi daha temiz bir Marmaris hedefiyle sunduğu hizmetlere bir yenisini ekledi. Estetik görünümlü ve çevreci 93 adet çöp ünitesi Marmaris’in fiziksel olarak uygun noktalarına yerleştirildi. 3750 litrelik yeni nesil konteynerler ile estetik ve hijyenik bir görüntü yakalamayı amaçlayan Marmaris Belediyesi çöp toplama sistemini de daha pratik bir hale getirdi. Konteynırlar; ilk etapta konteynırların içlerini boşaltan vinç sistemli özel araçların girebileceği 93 adet cadde ve sokağa yerleştirildi. Söz konusu konteynırların hijyeni için özel yıkama araçları da hizmete sunuldu. Konteynırlar bulundukları noktalarda özel araçlarla temizlenip ardından tekrar yerlerine bırakılıyor. 

SAYILARI ARTTIRILACAK

Yeni konteynerler temassız çöp atma imkânı da sunuyor. Elle dokunmadan ayak sistemiyle vatandaşlar çöpünü konteynırlara atabiliyor. Konteynerlerin kapasitesi daha geniş olduğu için araç, eleman ve zamandan tasarruf sağlıyor. İlerleyen günlerde konteynır sayısının artacağını belirten Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli Çevre Mühendisi Tahir Anıl Sarıtaş “Marmaris’i hem görsellik hem tasarruf hem de işlevsellik açısından daha fazla artısı bulunan bir çöp toplama sistemiyle buluşturduk. Vatandaşlarımızdan ricamız çöplerini konteynırların yanına değil içine atmaları” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.