,, ,

Marmaris Belediye Başkanı Oktay, Ulu Çınarlarla Buluştu

Dünya 21.03.2022 - 16:10, Güncelleme: 21.03.2022 - 16:10 4479+ kez okundu.
 

Marmaris Belediye Başkanı Oktay, Ulu Çınarlarla Buluştu

Marmaris Belediyesi İkinci Bahar Huzurevi sakinleri, baharı Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında düzenlenen kahvaltıyla karşıladı. Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Sizler bizim ulu çınarlarımızsınız, lütfen kendinize çok iyi bakın” dedi.
  Marmaris Huzurevi Derneği, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle huzurevi sakinlerini kahvaltıda ağırladı. Çamlı köyünde düzenlenen kahvaltıya, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da katıldı. Huzurevi Derneği’nin ev sahipliği yaptığı buluşmada pandemi nedeniyle uzun süredir dışarı çıkmayan huzurevi sakinleri, güneşli havanın tadını çıkardı. Bir yıl içinde hayatını kaybeden huzurevi sakinlerinden Altan Karındaş ve Mithat Demokan’ı anan Belediye Başkanı Oktay, “2 yıldır pandemiyle mücadele ediyoruz. Bu süreçte sizler çok büyük özveri gösterdiniz. Aylarca dışarı çıkmadınız, huzurevinin içinde ve bahçesinde vakit geçirdiniz. Çok şükür ki korona vakası olmadan bugünleri atlattık. Ama tedbirleri elden bırakmıyoruz. Sizin sağlığınız için ziyaretçi almamaya devam ediyoruz. Çünkü sağlığınız bizim için her şeyden önemli” diye konuştu. Başkan Yardımcısı Ali Zağlı ile birlikte huzurevi sakinleri ile tek tek sohbet eden Oktay, “Sizler bizim ulu çınarlarımızsınız, lütfen kendinize çok iyi bakın” dedi. Başkan Oktay’a ve Huzurevi Derneği yöneticilerine teşekkür eden huzurevi sakinleri ise verilen hizmetten son derece memnun olduklarını söyledi.
Marmaris Belediyesi İkinci Bahar Huzurevi sakinleri, baharı Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında düzenlenen kahvaltıyla karşıladı. Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Sizler bizim ulu çınarlarımızsınız, lütfen kendinize çok iyi bakın” dedi.

 

Marmaris Huzurevi Derneği, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle huzurevi sakinlerini kahvaltıda ağırladı. Çamlı köyünde düzenlenen kahvaltıya, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da katıldı.

Huzurevi Derneği’nin ev sahipliği yaptığı buluşmada pandemi nedeniyle uzun süredir dışarı çıkmayan huzurevi sakinleri, güneşli havanın tadını çıkardı.

Bir yıl içinde hayatını kaybeden huzurevi sakinlerinden Altan Karındaş ve Mithat Demokan’ı anan Belediye Başkanı Oktay, “2 yıldır pandemiyle mücadele ediyoruz. Bu süreçte sizler çok büyük özveri gösterdiniz. Aylarca dışarı çıkmadınız, huzurevinin içinde ve bahçesinde vakit geçirdiniz. Çok şükür ki korona vakası olmadan bugünleri atlattık. Ama tedbirleri elden bırakmıyoruz. Sizin sağlığınız için ziyaretçi almamaya devam ediyoruz. Çünkü sağlığınız bizim için her şeyden önemli” diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Ali Zağlı ile birlikte huzurevi sakinleri ile tek tek sohbet eden Oktay, “Sizler bizim ulu çınarlarımızsınız, lütfen kendinize çok iyi bakın” dedi.

Başkan Oktay’a ve Huzurevi Derneği yöneticilerine teşekkür eden huzurevi sakinleri ise verilen hizmetten son derece memnun olduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.