,, ,

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Finlandiya Milletvekili Mauri Peltokangas'ı ağırladı

Gündem 03.08.2023 - 12:06, Güncelleme: 03.08.2023 - 12:06 3040+ kez okundu.
 

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Finlandiya Milletvekili Mauri Peltokangas'ı ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Finlandiya Parlamento üyesi Mauri Peltokangas’u ağırladı. Turizm ilişkilerini güçlendirmek için fikir alışverişinde bulunan iki isim, ileri yaş turizmi ve fahri konsolosluk gibi konuları ele aldı.
Finlandiya Milletvekili Mauri Peltokangas , Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ’ın konuğu oldu. Ziyarette ileriye dönük ikili ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik ileri yaş turizmi, fahri konsolosluk gibi konu başlıkları ele alındı. 1980’li yıllarda Finli turistlerle tanışan Marmaris’te yıllar içinde Finli turist sayısı azaldı. Pazarın tekrar eski günlerine dönmesi için girişimlerde bulunan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay , Finlandiya Parlamento üyesi Mauri Peltokanga s’u makamında ağırladı. İki isim daha önce de Finlandiya ’da düzenlenen Matka Turizm Fuarı ’nda bir araya gelerek Finlandiya Turizm Bakanı’yla görüşme sağlamışlardı. Dün gerçekleşen ziyarette Mauri Peltokangas’a turizmci Berkant Çalpan eşlik etti. KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞİ Görüşmenin ana konusu Finlandiya ve Marmaris arasındaki turizm ilişkisi oldu. Mauri Peltokangas , Marmaris destinasyonunun Finlandiya ’da daha çok tanıtılması, ileri yaş turizmi ve Marmaris’te Finlandiya Fahri Konsolosluğu açılması gibi konularda destek sözü verdi. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Marmaris ile Finlandiya arasındaki ikili ilişkileri güçlendirmek için yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduğumuz Peltokangas'a nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Umuyorum ki girişimlerimiz sonucu önümüzdeki günlerde ilçemizde daha çok Finli turist ağırlayacağız” dedi.
Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Finlandiya Parlamento üyesi Mauri Peltokangas’u ağırladı. Turizm ilişkilerini güçlendirmek için fikir alışverişinde bulunan iki isim, ileri yaş turizmi ve fahri konsolosluk gibi konuları ele aldı.

Finlandiya Milletvekili Mauri Peltokangas , Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ’ın konuğu oldu. Ziyarette ileriye dönük ikili ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik ileri yaş turizmi, fahri konsolosluk gibi konu başlıkları ele alındı.

1980’li yıllarda Finli turistlerle tanışan Marmaris’te yıllar içinde Finli turist sayısı azaldı. Pazarın tekrar eski günlerine dönmesi için girişimlerde bulunan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay , Finlandiya Parlamento üyesi Mauri Peltokanga s’u makamında ağırladı. İki isim daha önce de Finlandiya ’da düzenlenen Matka Turizm Fuarı ’nda bir araya gelerek Finlandiya Turizm Bakanı’yla görüşme sağlamışlardı. Dün gerçekleşen ziyarette Mauri Peltokangas’a turizmci Berkant Çalpan eşlik etti.

KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞİ

Görüşmenin ana konusu Finlandiya ve Marmaris arasındaki turizm ilişkisi oldu. Mauri Peltokangas , Marmaris destinasyonunun Finlandiya ’da daha çok tanıtılması, ileri yaş turizmi ve Marmaris’te Finlandiya Fahri Konsolosluğu açılması gibi konularda destek sözü verdi. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Marmaris ile Finlandiya arasındaki ikili ilişkileri güçlendirmek için yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduğumuz Peltokangas'a nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Umuyorum ki girişimlerimiz sonucu önümüzdeki günlerde ilçemizde daha çok Finli turist ağırlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.