,, ,

Manisa'da yolcu otobüsü ve 2 otomobilin karıştığı kazada 8 kişi yaralandı

Gündem 14.06.2023 - 17:32, Güncelleme: 14.06.2023 - 17:32 3366+ kez okundu.
 

Manisa'da yolcu otobüsü ve 2 otomobilin karıştığı kazada 8 kişi yaralandı

Manisa'da yolcu otobüsü ve 2 otomobilin karıştığı kazada 8 kişi yaralandı
Manisa 'nın Turgutlu ilçesinde yolcu otobüsü ile 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında yaralanan 8 kişi, hastaneye kaldırıldı. Turgutlu-Salihli kara yolu Akçapınar Mahallesi geçişinde aynı yönde seyreden Hasan Y'nin (35) kullandığı 35 ABC 222 plakalı otomobil ile Salih A. (57) idaresindeki 45 RM 922 yolcu otobüsü çarpıştı. Savrulan yolcu otobüsü , karşı şeride geçerek Muzaffer M'nin (63) kullandığı 35 SCB 92 plakalı otomobille de çarpıştı. Kazada, aralarında üç çocuğun da bulunduğu 8 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan otomobil sürücüsü Hasan Y'nin (35) hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.  
Manisa'da yolcu otobüsü ve 2 otomobilin karıştığı kazada 8 kişi yaralandı

Manisa 'nın Turgutlu ilçesinde yolcu otobüsü ile 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında yaralanan 8 kişi, hastaneye kaldırıldı.

Turgutlu-Salihli kara yolu Akçapınar Mahallesi geçişinde aynı yönde seyreden Hasan Y'nin (35) kullandığı 35 ABC 222 plakalı otomobil ile Salih A. (57) idaresindeki 45 RM 922 yolcu otobüsü çarpıştı.

Savrulan yolcu otobüsü , karşı şeride geçerek Muzaffer M'nin (63) kullandığı 35 SCB 92 plakalı otomobille de çarpıştı.

Kazada, aralarında üç çocuğun da bulunduğu 8 kişi yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan otomobil sürücüsü Hasan Y'nin (35) hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.