,, ,

Manisa FK, Kadir Kurt'u transfer etti

Spor 07.07.2023 - 16:55, Güncelleme: 07.07.2023 - 16:57 14317+ kez okundu.
 

Manisa FK, Kadir Kurt'u transfer etti

Manisa FK, Kadir Kurt'u transfer etti
1. Lig ekiplerinden Manisa FK , Somaspor 'dan savunma oyuncusu Kadir Kurt ’la anlaştı. Manisa FK'den yapılan açıklamada, Kadir Kurt'la 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Kadir Kurt, Manisa FK'nin hedeflerini ve projelerini bildiğini vurgulayarak, "Buraya başarılı olmak için geldim. Takım arkadaşlarımla çok çalışarak sezon sonunda hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı. Manisa FK İdari Direktörü Nderim Nexhipi ise Kadir'in geçen sezon iyi bir performans sergilediğini, bu sezon da takıma önemli katkılar sağlayacağına inandığını bildirdi. Denizlispor 'da profesyonel olan 24 yaşındaki Kadir Kurt, Amed Sportif Faaliyetler, Fethiyespor ve Somaspor 'da mücadele etti.
Manisa FK, Kadir Kurt'u transfer etti

1. Lig ekiplerinden Manisa FK , Somaspor 'dan savunma oyuncusu Kadir Kurt ’la anlaştı.

Manisa FK'den yapılan açıklamada, Kadir Kurt'la 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kadir Kurt, Manisa FK'nin hedeflerini ve projelerini bildiğini vurgulayarak, "Buraya başarılı olmak için geldim. Takım arkadaşlarımla çok çalışarak sezon sonunda hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Manisa FK İdari Direktörü Nderim Nexhipi ise Kadir'in geçen sezon iyi bir performans sergilediğini, bu sezon da takıma önemli katkılar sağlayacağına inandığını bildirdi.

Denizlispor 'da profesyonel olan 24 yaşındaki Kadir Kurt, Amed Sportif Faaliyetler, Fethiyespor ve Somaspor 'da mücadele etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.