,, ,

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde Şaibeli Ödeme İddiası: Zeyrek Suç Duyurusunda Bulundu

Gündem 02.04.2024 - 16:32, Güncelleme: 02.04.2024 - 16:44 3164+ kez okundu.
 

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde Şaibeli Ödeme İddiası: Zeyrek Suç Duyurusunda Bulundu

CHP Manisa adayı Zeyrek, eski Başkan Ergün’ün 610 milyon TL’lik şaibeli ödeme yapmaya çalıştığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu
CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde 15 yıl boyunca görev yapan eski Başkan Cengiz Ergün 'ün görevden ayrılmadan önce 610 milyon TL'lik şaibeli bir ödeme yapmaya çalıştığını iddia etti. Zeyrek, avukatlarıyla birlikte Manisa Büyükşehir Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu belirterek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Kıymetli hemşehrilerim, Avukatlarımla birlikte Manisa Büyükşehir Başsavcılığındayım. Bu yola çıktığımız ilk gün size bir söz vermiştim. Sizin cebinizden çıkan her bir kuruşa sahip çıkacağım demiştim. Gerekeni yapıyorum. 15 yıl boyunca belediyenin yolunu unutan Cengiz Ergün, sabah erken saatlerde belediyemize gelerek MASKİ'den 130 Milyon TL, Manisa Büyükşehir Belediyesi bütçesinden ise 480 Milyon TL ödeme yapmaya çalıştı. Yangından mal kaçırır gibi girişilen bu büyük ve şaibeli operasyonun altına hiçbir belediye çalışanı imzasını atmadı. İşlerinden olma pahasına bu usulsüzlüğe dur dediler. İşte birlikte kurduğumuz Manisa İttifakı budur!
CHP Manisa adayı Zeyrek, eski Başkan Ergün’ün 610 milyon TL’lik şaibeli ödeme yapmaya çalıştığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde 15 yıl boyunca görev yapan eski Başkan Cengiz Ergün 'ün görevden ayrılmadan önce 610 milyon TL'lik şaibeli bir ödeme yapmaya çalıştığını iddia etti.

Zeyrek, avukatlarıyla birlikte Manisa Büyükşehir Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu belirterek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Kıymetli hemşehrilerim,

Avukatlarımla birlikte Manisa Büyükşehir Başsavcılığındayım.

Bu yola çıktığımız ilk gün size bir söz vermiştim. Sizin cebinizden çıkan her bir kuruşa sahip çıkacağım demiştim. Gerekeni yapıyorum.

15 yıl boyunca belediyenin yolunu unutan Cengiz Ergün, sabah erken saatlerde belediyemize gelerek MASKİ'den 130 Milyon TL, Manisa Büyükşehir Belediyesi bütçesinden ise 480 Milyon TL ödeme yapmaya çalıştı.

Yangından mal kaçırır gibi girişilen bu büyük ve şaibeli operasyonun altına hiçbir belediye çalışanı imzasını atmadı. İşlerinden olma pahasına bu usulsüzlüğe dur dediler.

İşte birlikte kurduğumuz Manisa İttifakı budur!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.