,, ,

Manavgat Titreyengöl bir Otelde Bir Çocuk Boğularak Hayatını Kaybetti

Gündem 29.08.2022 - 14:17, Güncelleme: 29.08.2022 - 14:19 6402+ kez okundu.
 

Manavgat Titreyengöl bir Otelde Bir Çocuk Boğularak Hayatını Kaybetti

Manavgat Titreyengöl bir Otelde Bir Çocuk Boğularak Hayatını Kaybetti
Manavgat Titreyengöl mevkinde bulunan bir Otelde aileleri ile birlikte tatil yapmakta olan 11 yaşındaki Mirza M. ve kardeşi 6 yaşındaki Mert M. otel havuzuna girdikleri sırada boğulma tehlikesi geçirdi. Manavgat ’ta bulunan bir özel Hastaneye kaldırılan 2 kardeşten 6 yaşındaki Mert M. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Mirza M.’nin tedavisine devam edildiği hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.  Boğulma olayı yaşandığı sırada havuzda cankurtaranın öğle yemeğinde olduğu ve havuza girilmemesi için kırmızı bayrak asılı olduğu bildirildi. Olayla ilgili olarak otel güvenlik müdürü ve cankurtaranın göz altına alındığı öğrenildi.
Manavgat Titreyengöl bir Otelde Bir Çocuk Boğularak Hayatını Kaybetti

Manavgat Titreyengöl mevkinde bulunan bir Otelde aileleri ile birlikte tatil yapmakta olan 11 yaşındaki Mirza M. ve kardeşi 6 yaşındaki Mert M. otel havuzuna girdikleri sırada boğulma tehlikesi geçirdi. Manavgat ’ta bulunan bir özel Hastaneye kaldırılan 2 kardeşten 6 yaşındaki Mert M. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Mirza M.’nin tedavisine devam edildiği hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. 

Boğulma olayı yaşandığı sırada havuzda cankurtaranın öğle yemeğinde olduğu ve havuza girilmemesi için kırmızı bayrak asılı olduğu bildirildi. Olayla ilgili olarak otel güvenlik müdürü ve cankurtaranın göz altına alındığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.