,, ,

Mamak'ta İbrahim Çetin'in ipi göğüslemesi bekleniyor

Siyaset 27.11.2023 - 09:28, Güncelleme: 27.11.2023 - 09:34 6792+ kez okundu.
 

Mamak'ta İbrahim Çetin'in ipi göğüslemesi bekleniyor

2024 Mart’ında Mamak’ta yapılacak belediye seçimlerinde İbrahim Çetin’in öne çıkması bekleniyor. Çetin, istihdam ve kadın istihdamına vurgu yapıyor.
Ankara 'nın en kalabalık ilçelerinden biri olan Mamak'ta, 2024 Mart ayında yapılacak olan belediye seçimlerinde İbrahim Çetin 'in ipi göğüslemesi bekleniyor. Yaklaşık 3,5 yıldır Mamak'ın sorunlarını yerinde dinleyen CHP Mamak Belediye Başkanı Aday Adayı İbrahim Çetin pazarlara, esnaflara ve evlere ziyaretler yaparak halkla birebir temas halinde bulunuyor. Mamak Tuzluçayır 'da bulunan adaylık çalışma ofisinde de misafirlerini ağırlayan Çetin, ilçe için hazırladığı güçlü ve benzersiz projelerini anlatıyor. Çetin'in en çok vurguladığı projeler arasında istihdam, özellikle kadın istihdamı yer alıyor. Çetin, "Mamak'ta yaşayan her vatandaşımızın iş sahibi olması için çalışacağım. Özellikle kadın istihdamını artırarak, kadınların ekonomik hayata katılmasını sağlayacağım" diyor. Mamak'ta yapılan anketlerde de Çetin'in en güçlü aday olduğu görülüyor. Halkın nabzı, "Mamak'ta İbrahim Çetin" diyor. Çetin'in seçilmesi halinde, Mamak'ın daha da güzelleşeceğine inanılıyor.
2024 Mart’ında Mamak’ta yapılacak belediye seçimlerinde İbrahim Çetin’in öne çıkması bekleniyor. Çetin, istihdam ve kadın istihdamına vurgu yapıyor.

Ankara 'nın en kalabalık ilçelerinden biri olan Mamak'ta, 2024 Mart ayında yapılacak olan belediye seçimlerinde İbrahim Çetin 'in ipi göğüslemesi bekleniyor.

Yaklaşık 3,5 yıldır Mamak'ın sorunlarını yerinde dinleyen CHP Mamak Belediye Başkanı Aday Adayı İbrahim Çetin pazarlara, esnaflara ve evlere ziyaretler yaparak halkla birebir temas halinde bulunuyor.

Mamak Tuzluçayır 'da bulunan adaylık çalışma ofisinde de misafirlerini ağırlayan Çetin, ilçe için hazırladığı güçlü ve benzersiz projelerini anlatıyor.

Çetin'in en çok vurguladığı projeler arasında istihdam, özellikle kadın istihdamı yer alıyor.

Çetin, "Mamak'ta yaşayan her vatandaşımızın iş sahibi olması için çalışacağım. Özellikle kadın istihdamını artırarak, kadınların ekonomik hayata katılmasını sağlayacağım" diyor.

Mamak'ta yapılan anketlerde de Çetin'in en güçlü aday olduğu görülüyor. Halkın nabzı, "Mamak'ta İbrahim Çetin" diyor.

Çetin'in seçilmesi halinde, Mamak'ın daha da güzelleşeceğine inanılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.