,, ,

Malefiz filminin konusu nedir?

Tv-Dünyası 10.07.2023 - 14:42, Güncelleme: 10.07.2023 - 14:47 3546+ kez okundu.
 

Malefiz filminin konusu nedir?

Malefiz filminin konusu nedir? Malefiz filminin oyuncu kadrosunda kimler var?
Malefiz , 2014 yılında çekilmiş fantastik bir filmdir. Film, Disney ’in 1959’da çektiği Uyuyan Güzel masalının çizgi uyarlamasının, hikâyeyi kötü peri Malefiz ’in gözünden anlatan canlı aksiyon versiyonudur. Filmde Malefiz insanların orman krallığına saldırdıklarını gördükten sonra kindar ve taş kalpli bir kahramana dönüşen güçlü bir peridir. İnsanların kralının kızı olan prenses Aurora’yı lanetler. Fakat Aurora büyüdükçe, Malefiz onun gerçek barışı sağlayacak yegane anahtar olduğunu fark edecektir. Filmin yönetmenliğini Robert Stromberg üstlenmiştir. Başrol Malefiz ’i Angelina Jolie canlandırmıştır. Genç prenses ise Elle Fanning oynamıştır. Film eleştirmenlerden karışık eleştiriler almıştır. Film dünya çapında 758 milyon doların üzerinde hasılat elde etmiştir. Film, 2019 yılında çekilmiş Malefiz: Kötülüğün Gücü isimli bir devam filmine sahiptir. Bu filmde Malefiz ve Aurora’nın ilişkileri gelişmiştir. Ancak Aurora’nın Prens Phillip ile evlenme kararı, iki krallık arasında yeni bir savaşı tetiklemiştir. Filmde Malefiz rolünü yine Angelina Jolie , Aurora rolünü yine Elle Fanning oynamıştır. Filmin yönetmenliğini Joachim Rønning yapmıştır Malefiz filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Angelina Jolie, Malefiz rolünde Elle Fanning , Prenses Aurora rolünde Sharlto Copley , Kral Stefan rolünde Sam Riley , Diaval rolünde Imelda Staunton , Knotgrass rolünde Miranda Richardson , Kraliçe Ulla rolünde Juno Temple , Thistlewit rolünde Lesley Manville , Flittle rolünde Brenton Thwaites , Prens Phillip rolünde Peter Capaldi , Kral Henry’nin hizmetkârı rolünde Toby Regbo , genç Stefan rolünde Ella Purnell , genç Malefiz rolünde Filmin yönetmenliğini Robert Stromberg yapmıştır. Filmin senaryosunu Linda Woolverton ve Paul Dini yazmıştır. Filmin müziklerini James Newton Howard bestelemiştir.
Malefiz filminin konusu nedir? Malefiz filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Malefiz , 2014 yılında çekilmiş fantastik bir filmdir. Film, Disney ’in 1959’da çektiği Uyuyan Güzel masalının çizgi uyarlamasının, hikâyeyi kötü peri Malefiz ’in gözünden anlatan canlı aksiyon versiyonudur. Filmde Malefiz insanların orman krallığına saldırdıklarını gördükten sonra kindar ve taş kalpli bir kahramana dönüşen güçlü bir peridir. İnsanların kralının kızı olan prenses Aurora’yı lanetler. Fakat Aurora büyüdükçe, Malefiz onun gerçek barışı sağlayacak yegane anahtar olduğunu fark edecektir. Filmin yönetmenliğini Robert Stromberg üstlenmiştir. Başrol Malefiz ’i Angelina Jolie canlandırmıştır. Genç prenses ise Elle Fanning oynamıştır. Film eleştirmenlerden karışık eleştiriler almıştır. Film dünya çapında 758 milyon doların üzerinde hasılat elde etmiştir.

Film, 2019 yılında çekilmiş Malefiz: Kötülüğün Gücü isimli bir devam filmine sahiptir. Bu filmde Malefiz ve Aurora’nın ilişkileri gelişmiştir. Ancak Aurora’nın Prens Phillip ile evlenme kararı, iki krallık arasında yeni bir savaşı tetiklemiştir. Filmde Malefiz rolünü yine Angelina Jolie , Aurora rolünü yine Elle Fanning oynamıştır. Filmin yönetmenliğini Joachim Rønning yapmıştır

Malefiz filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Angelina Jolie, Malefiz rolünde
Elle Fanning , Prenses Aurora rolünde
Sharlto Copley , Kral Stefan rolünde
Sam Riley , Diaval rolünde
Imelda Staunton , Knotgrass rolünde
Miranda Richardson , Kraliçe Ulla rolünde
Juno Temple , Thistlewit rolünde
Lesley Manville , Flittle rolünde
Brenton Thwaites , Prens Phillip rolünde
Peter Capaldi , Kral Henry’nin hizmetkârı rolünde
Toby Regbo , genç Stefan rolünde
Ella Purnell , genç Malefiz rolünde
Filmin yönetmenliğini Robert Stromberg yapmıştır. Filmin senaryosunu Linda Woolverton ve Paul Dini yazmıştır. Filmin müziklerini James Newton Howard bestelemiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.