,, ,

Mahzen-36 Operasyonu: Semed Ötünç liderliğindeki Organize Suç Örgütü Çökertildi

Asayiş 02.05.2024 - 09:24, Güncelleme: 02.05.2024 - 09:24 3507 kez okundu.
 

Mahzen-36 Operasyonu: Semed Ötünç liderliğindeki Organize Suç Örgütü Çökertildi

Mahzen-36 operasyonuyla Semed Ötünç liderliğindeki suç örgütü çökertildi. 42 şüpheli yakalandı, silah ve uyuşturucu ele geçirildi. Yerlikaya, operasyonların devam edeceğini belirtti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ’nın açıklamasına göre, Bursa merkezli 8 ilde Jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-36” operasyonları sonucunda, Semed Ötünç liderliğindeki organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlar sırasında, örgüt lideri dahil olmak üzere toplamda 42 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucunda ayrıca 6 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet av tüfeği, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ve çok sayıda dijital materyale el konuldu. Bakan Yerlikaya, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek” ifadelerini kullandı. Yenişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nı ve operasyonları gerçekleştiren Jandarma’yı tebrik eden Yerlikaya, “Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” dedi.
Mahzen-36 operasyonuyla Semed Ötünç liderliğindeki suç örgütü çökertildi. 42 şüpheli yakalandı, silah ve uyuşturucu ele geçirildi. Yerlikaya, operasyonların devam edeceğini belirtti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ’nın açıklamasına göre, Bursa merkezli 8 ilde Jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-36” operasyonları sonucunda, Semed Ötünç liderliğindeki organize suç örgütü çökertildi.

Operasyonlar sırasında, örgüt lideri dahil olmak üzere toplamda 42 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucunda ayrıca 6 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet av tüfeği, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ve çok sayıda dijital materyale el konuldu.

Bakan Yerlikaya, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek” ifadelerini kullandı.

Yenişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nı ve operasyonları gerçekleştiren Jandarma’yı tebrik eden Yerlikaya, “Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.