,, ,

MAHZEN-17 Operasyonu: Organize Suç Örgütü Çökertildi

Gündem 22.03.2024 - 10:12, Güncelleme: 22.03.2024 - 10:12 4307+ kez okundu.
 

MAHZEN-17 Operasyonu: Organize Suç Örgütü Çökertildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul’da ‘MAHZEN-17’ operasyonuyla suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. 40 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , İstanbul’da düzenlenen “MAHZEN-17” operasyonunda, elebaşılığını Ümit Değirmenci ’nin (Cezaevinde) yaptığı Organize Suç Örgütü ’nün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda, örgüt üyesi 40 şüpheli yakalandı. Yerlikaya, “Suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Tek tek yakalayıp adalete teslim edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, organize suç örgütü üyesi şüphelilerin kasten yaralama, uyuşturucu madde imal ve ticareti, nitelikli yağma, yasadışı silah ticareti, mala zarar verme, tehdit ve hakaret suçlarını işledikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucunda 23 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet av tüfeği, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, çok sayıda fişek, telsiz ve çelik yelek, döviz ve Türk lirasına el konuldu. Yerlikaya, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nı ve operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik etti ve “Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.” dedi.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul’da ‘MAHZEN-17’ operasyonuyla suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. 40 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , İstanbul’da düzenlenen “MAHZEN-17” operasyonunda, elebaşılığını Ümit Değirmenci ’nin (Cezaevinde) yaptığı Organize Suç Örgütü ’nün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda, örgüt üyesi 40 şüpheli yakalandı.

Yerlikaya, “Suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Tek tek yakalayıp adalete teslim edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, organize suç örgütü üyesi şüphelilerin kasten yaralama, uyuşturucu madde imal ve ticareti, nitelikli yağma, yasadışı silah ticareti, mala zarar verme, tehdit ve hakaret suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucunda 23 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet av tüfeği, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, çok sayıda fişek, telsiz ve çelik yelek, döviz ve Türk lirasına el konuldu.

Yerlikaya, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nı ve operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik etti ve “Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.