,, ,

Mahir Ünal : 6'ncı yasama yılına başlamasının, son derece önemli

Siyaset 04.10.2022 - 17:37, Güncelleme: 04.10.2022 - 17:37 4988+ kez okundu.
 

Mahir Ünal : 6'ncı yasama yılına başlamasının, son derece önemli

Mahir Ünal : 6'ncı yasama yılına başlamasının, son derece önemli
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal  TBMM 'nin ilk defa 6'ncı yasama yılına başlamasının, son derece önemli olduğunu dile getirdi. 1960-2002 yılları arasında 42 yılda 38 hükümet değiştiğini, ortalama görev sürelerinin bir buçuk yıl olduğunu söyleyen Ünal, Türkiye'nin bu 42 yılda ciddi anlamda bir kayıp yaşadığını kaydetti. Ünal, "Bir ülkenin kalkınmasında istikrar ve güven temel unsurdur. Geçtiğimiz 20 yıl, Türkiye'nin güven, istikrar anlamında ve sürdürülebilirlik anlamında altın yılları olmuştur. Bugün 6'ncı yasama yılına başlamış olmamız da bu istikrarın göstergelerinden bir tanesi." değerlendirmesini yaptı.
Mahir Ünal : 6'ncı yasama yılına başlamasının, son derece önemli

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal  TBMM 'nin ilk defa 6'ncı yasama yılına başlamasının, son derece önemli olduğunu dile getirdi.

1960-2002 yılları arasında 42 yılda 38 hükümet değiştiğini, ortalama görev sürelerinin bir buçuk yıl olduğunu söyleyen Ünal, Türkiye'nin bu 42 yılda ciddi anlamda bir kayıp yaşadığını kaydetti.

Ünal, "Bir ülkenin kalkınmasında istikrar ve güven temel unsurdur. Geçtiğimiz 20 yıl, Türkiye'nin güven, istikrar anlamında ve sürdürülebilirlik anlamında altın yılları olmuştur. Bugün 6'ncı yasama yılına başlamış olmamız da bu istikrarın göstergelerinden bir tanesi." değerlendirmesini yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.