,, ,

Liseli gençlerden miniklere 23 Nisan Sürprizi

Gündem 25.04.2022 - 10:59, Güncelleme: 25.04.2022 - 10:59 4224+ kez okundu.
 

Liseli gençlerden miniklere 23 Nisan Sürprizi

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden miniklere 23 Nisan Sürprizi
 Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi personelin çocuklarına yönelik hazırlanan 23 Nisan şenliğinde çocuklar dilediğince eğlendi. Şarkılar, danslar, yarışmalar ve eğlencelerle dolu etkinlikte unutulmaz bir gün yaşandı. Genç Kızılay’ın kumbara yapımını öğretirken, Yıldırım Halk Eğitim Merkezinin Ebru sanatı uygulaması ile deri bileklik yapımı, İpek kozası etkinlikleri ile sanatın da içinde olan minikler, VR sanal gerçeklik gözlükleri ile eğlenceyi teknoloji ile birleştirdiler.Bilişim Teknolojileri Alanı 3D yazıcı uygulaması ile öğrencilere küçük hediyelikler yaparken, Radyo ve Televizyon Bölümünün yapmış olduğu prompter uygulamasında da minikler ilk spikerlik heyecanını tatmış oldular. Anne babalarının çalıştığı okulda ilk defa 23 Nisan etkinliğine katılan minikler çok mutlu olduklarını ve yapılan etkinliklerde çok keyif aldıklarını dile getirdiler. Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen etkinliğe katılan personel etkinlikten çok memnun kaldıklarını, ilk defa çocuklarının kendi çalıştıkları okulda 23 Nisan’ı kutladığını belirterek okul yönetimine teşekkürlerini bildirdiler. Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Yılmaz, “ Bu sene ilk defa düzenlediğimiz “Yıldırım MTAL Çocuk Şenliğinde” liseli gençlerimiz ile minikleri bir araya getirerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını” coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşadık. Personelimizin aidiyet duygusunu artırmaya yönelik onların en değerli varlıkları olan çocuklarına yönelik etkinlik yaptığımız etkinlik memnuniyet ile karşılandı” dedi. Etkinlik çekilen toplu fotoğrafın ardından son buldu. 
Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden miniklere 23 Nisan Sürprizi

  Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi personelin çocuklarına yönelik hazırlanan 23 Nisan şenliğinde çocuklar dilediğince eğlendi. Şarkılar, danslar, yarışmalar ve eğlencelerle dolu etkinlikte unutulmaz bir gün yaşandı.

Genç Kızılay’ın kumbara yapımını öğretirken, Yıldırım Halk Eğitim Merkezinin Ebru sanatı uygulaması ile deri bileklik yapımı, İpek kozası etkinlikleri ile sanatın da içinde olan minikler, VR sanal gerçeklik gözlükleri ile eğlenceyi teknoloji ile birleştirdiler.Bilişim Teknolojileri Alanı 3D yazıcı uygulaması ile öğrencilere küçük hediyelikler yaparken, Radyo ve Televizyon Bölümünün yapmış olduğu prompter uygulamasında da minikler ilk spikerlik heyecanını tatmış oldular.

Anne babalarının çalıştığı okulda ilk defa 23 Nisan etkinliğine katılan minikler çok mutlu olduklarını ve yapılan etkinliklerde çok keyif aldıklarını dile getirdiler.

Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen etkinliğe katılan personel etkinlikten çok memnun kaldıklarını, ilk defa çocuklarının kendi çalıştıkları okulda 23 Nisan’ı kutladığını belirterek okul yönetimine teşekkürlerini bildirdiler.

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Yılmaz, “ Bu sene ilk defa düzenlediğimiz “Yıldırım MTAL Çocuk Şenliğinde” liseli gençlerimiz ile minikleri bir araya getirerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen " 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını” coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşadık. Personelimizin aidiyet duygusunu artırmaya yönelik onların en değerli varlıkları olan çocuklarına yönelik etkinlik yaptığımız etkinlik memnuniyet ile karşılandı” dedi.

Etkinlik çekilen toplu fotoğrafın ardından son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.