,, ,

Lacoste Minecraft Koleksiyonu İçin Şehrin Üç Noktasında Deneyim Alanı Tasarladı

Moda 29.03.2022 - 12:07, Güncelleme: 29.03.2022 - 12:07 34887+ kez okundu.
 

Lacoste Minecraft Koleksiyonu İçin Şehrin Üç Noktasında Deneyim Alanı Tasarladı

Tenis mirasıyla modernizmi buluşturan efsane Fransız Modaevi Lacoste heyecanı yüksek iş birliklerine Minecraft koleksiyonuyla devam ediyor.
Sanal ve gerçek dünyanın buluştuğu Lacoste x Minecraft koleksiyonu oyun severler için eğlenceli bir stilin referansı oluyor. Her iki markanın mirasını taşıyan bu özel koleksiyon parçalarında marka, Minecraft evrenini ve özel olarak tasarlanarak pikselleştirilen timsahın mükemmel uyumunu buluşturuyor.  Lacoste ve Minecraft iş birliği  31 Mart Perşembe günü Galataport House of SuperStep mağazasında gerçekleştirilecek lansman daveti kapsamında özel bir partiyle kutlanacak.  Davete ünlü oyuncular, Youtuberlar, Twitch yayıncıları ve influencerdan oluşan 200 kişinin katılımı bekleniyor.   Lacoste, Minecraft Dünyasını Sevenleriyle Buluşturuyor!   Yeni koleksiyonuyla oyun severleri heyecanlandıran Lacoste, Minecraft kreasyonu için  Pop-Up mağazalarında deneyim alanları tasarladı. Dev bir timsah ve tenis kortu kullanılarak tasarlanan deneyim alanları; 100 metre karelik alanda, Minecraft’ın eğlenceli dünyasını koleksiyon ile birlikte yansıtıyor.  Alana gelen ziyaretçileri dev bir timsah karşılarken, içinde yer alan mini tenis kortu ve oyun konsollarıyla keyifli bir deneyim sunuyor. Aynı zamanda alan içerisinde koleksiyonu sergileyen Lacoste, ürünlerin hikayesini alanda yaşatmaya devam ediyor.
Tenis mirasıyla modernizmi buluşturan efsane Fransız Modaevi Lacoste heyecanı yüksek iş birliklerine Minecraft koleksiyonuyla devam ediyor.

Sanal ve gerçek dünyanın buluştuğu Lacoste x Minecraft koleksiyonu oyun severler için eğlenceli bir stilin referansı oluyor. Her iki markanın mirasını taşıyan bu özel koleksiyon parçalarında marka, Minecraft evrenini ve özel olarak tasarlanarak pikselleştirilen timsahın mükemmel uyumunu buluşturuyor.   Lacoste ve Minecraft iş birliği  31 Mart Perşembe günü Galataport House of SuperStep mağazasında gerçekleştirilecek lansman daveti kapsamında özel bir partiyle kutlanacak.  Davete ünlü oyuncular, Youtuberlar, Twitch yayıncıları ve influencerdan oluşan 200 kişinin katılımı bekleniyor.

 

Lacoste, Minecraft Dünyasını Sevenleriyle Buluşturuyor!

 

Yeni koleksiyonuyla oyun severleri heyecanlandıran Lacoste, Minecraft kreasyonu için  Pop-Up mağazalarında deneyim alanları tasarladı. Dev bir timsah ve tenis kortu kullanılarak tasarlanan deneyim alanları; 100 metre karelik alanda, Minecraft’ın eğlenceli dünyasını koleksiyon ile birlikte yansıtıyor.  Alana gelen ziyaretçileri dev bir timsah karşılarken, içinde yer alan mini tenis kortu ve oyun konsollarıyla keyifli bir deneyim sunuyor. Aynı zamanda alan içerisinde koleksiyonu sergileyen Lacoste, ürünlerin hikayesini alanda yaşatmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.