,, ,

Kylie Jenner, aslan figürlü elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti

Magazin 24.01.2023 - 17:31, Güncelleme: 24.01.2023 - 17:31 24311+ kez okundu.
 

Kylie Jenner, aslan figürlü elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti

Kylie Jenner, aslan figürlü elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti
Paris Moda Haftası 'nda boy gösteren genç milyarder unvanlı model Kylie Jenner , aslan figürlü elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti. Siyah uzun bir elbise giyen Jenner'in omzundaki aslan kafası görenleri ikiye böldü. Uzun zamandır bir dargın bir karışık aşk yaşadığı Travis Scott 'tan bir oğlu olan 25 yaşındaki show yıldızı ve kozmetik markası sahibi model Kylie Jenner , kıyafet tercihiyle ağızları açık bıraktı. ASLAN KAFALI ELBİSE Dünyaca ünlü model Kylie Jenner , önceki gün Paris Moda Haftası kapsamında katıldığı Schiaparelli defilesini izlemeye gitti. Fiziği ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren ünlü isim, siyah sade bir elbise giyerek omzuna da aslan kafası figürlü bir aksesuar tercih etti. Jenner'in önündeki aslan kafasını görenler gözlerini ondan almazken görüntüler sosyal medyada da gündem oldu. Jenner'in elbisesini beğenenler kadar beğenmeyenler de tepki gösterdi.  
Kylie Jenner, aslan figürlü elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti

Paris Moda Haftası 'nda boy gösteren genç milyarder unvanlı model Kylie Jenner , aslan figürlü elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti. Siyah uzun bir elbise giyen Jenner'in omzundaki aslan kafası görenleri ikiye böldü.

Uzun zamandır bir dargın bir karışık aşk yaşadığı Travis Scott 'tan bir oğlu olan 25 yaşındaki show yıldızı ve kozmetik markası sahibi model Kylie Jenner , kıyafet tercihiyle ağızları açık bıraktı.

ASLAN KAFALI ELBİSE

Dünyaca ünlü model Kylie Jenner , önceki gün Paris Moda Haftası kapsamında katıldığı Schiaparelli defilesini izlemeye gitti. Fiziği ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren ünlü isim, siyah sade bir elbise giyerek omzuna da aslan kafası figürlü bir aksesuar tercih etti. Jenner'in önündeki aslan kafasını görenler gözlerini ondan almazken görüntüler sosyal medyada da gündem oldu. Jenner'in elbisesini beğenenler kadar beğenmeyenler de tepki gösterdi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.