,, ,

Kütahya Dijitalleşiyor! Avrupa Birliği Destekli Proje Başlıyor

Gündem 19.02.2024 - 17:47, Güncelleme: 19.02.2024 - 17:47 3175+ kez okundu.
 

Kütahya Dijitalleşiyor! Avrupa Birliği Destekli Proje Başlıyor

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut’u ağırladı. Dijitalleşme ve Yaratıcılık Projesi hakkında incelemeler yapacaklar
Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık , Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve beraberindeki heyeti ağırladı. Büyükelçi Meyer-Landrut , Kütahya Belediyesi’nin yararlanıcısı olduğu ve Zafer Kalkınma Ajansı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Kütahya Çiniciler Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası ve Dumlupınar Üniversitesi’nin ortakları olduğu Avrupa Birliği fonlu IPA II Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında yürütülen “Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi” hakkında incelemelerde bulunmak üzere şehirde bulunacak. Büyükelçi Meyer-Landrut, projenin tanıtım toplantısına Belediye Başkanı Işık ile birlikte katıldı ve sıcak ev sahipliği için teşekkürlerini iletti. Başkan Işık, Büyükelçi Meyer-Landrut ve ekibini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti ve "Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi"nin Kütahya için çok faydalı olacağına inandığını ifade etti.
Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut’u ağırladı. Dijitalleşme ve Yaratıcılık Projesi hakkında incelemeler yapacaklar

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık , Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve beraberindeki heyeti ağırladı. Büyükelçi Meyer-Landrut , Kütahya Belediyesi’nin yararlanıcısı olduğu ve Zafer Kalkınma Ajansı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Kütahya Çiniciler Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası ve Dumlupınar Üniversitesi’nin ortakları olduğu Avrupa Birliği fonlu IPA II Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında yürütülen “Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi” hakkında incelemelerde bulunmak üzere şehirde bulunacak.

Büyükelçi Meyer-Landrut, projenin tanıtım toplantısına Belediye Başkanı Işık ile birlikte katıldı ve sıcak ev sahipliği için teşekkürlerini iletti. Başkan Işık, Büyükelçi Meyer-Landrut ve ekibini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti ve "Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi"nin Kütahya için çok faydalı olacağına inandığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.