,, ,

Kütahya Belediye Başkanı Işık, Yeşilay Spor Kulübü'nde Sporcularla Buluştu

Gündem 13.02.2024 - 12:04, Güncelleme: 13.02.2024 - 12:05 2740+ kez okundu.
 

Kütahya Belediye Başkanı Işık, Yeşilay Spor Kulübü'nde Sporcularla Buluştu

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Yeşilay Spor Kulübü’nde sporcularla buluştu. Desteklerini ve gelecek planlarını paylaştı.
Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık , Kütahya Yeşilay Spor Kulübü 'nde sporcular, antrenörler ve hemşehrilerle bir araya geldi. Kulüp binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Işık, sporcularla tek tek ilgilendi ve hediyeler takdim etti. Çocuklarla futbol oynayıp sohbet eden Işık, Yeşilay Spor Kulübü 'ne Kütahya Belediyesi olarak önemli destekler sağladıklarını vurguladı. Konuşmasında Başkan Işık şunları söyledi: "Burası Kütahya Belediyemizin mülküydü. 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı'nın bulunduğu yer ile burayı takas etmemiz gündeme geldiğinde; buradaki 14 bin metrekareye karşılık oradaki 4 bin metrekareye karşılık burayı takas usulüyle verdik. Tek bir düşüncemiz vardı buradaki gençlerimiz için burası spor sahası olarak kullanılsın. Hesap yapmadan hem oradaki sorunu çözdük hem de Yeşilay Spor Kulübümüze kalıcı bir tesisi kazandırdık. Emeği geçen belediyemiz çalışanlarına ve Yeşilay Spor Kulübümüzün değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bugün, belediyemizin yerinin güzel bir spor tesisine dönüşmüş olmasını görmekten ve bu tesiste birçok gencimizin, çocuğumuzun geleceğe hazırlanmasını görmekten çok mutlu olduk. Hayırlı ve uğurlu olsun. Çocuklarımızın bahtları açık olsun, yolları açık olsun. Gençlerimiz burada yetişsin, şehrimizi hem ülkemizde hem de ülkemiz dışında birçok alanda temsil etmeye devam etsinler. Davetleri için herkese teşekkür ediyorum, hepsine başarılar diliyorum."
Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Yeşilay Spor Kulübü’nde sporcularla buluştu. Desteklerini ve gelecek planlarını paylaştı.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık , Kütahya Yeşilay Spor Kulübü 'nde sporcular, antrenörler ve hemşehrilerle bir araya geldi.

Kulüp binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Işık, sporcularla tek tek ilgilendi ve hediyeler takdim etti. Çocuklarla futbol oynayıp sohbet eden Işık, Yeşilay Spor Kulübü 'ne Kütahya Belediyesi olarak önemli destekler sağladıklarını vurguladı.

Konuşmasında Başkan Işık şunları söyledi:

"Burası Kütahya Belediyemizin mülküydü. 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı'nın bulunduğu yer ile burayı takas etmemiz gündeme geldiğinde; buradaki 14 bin metrekareye karşılık oradaki 4 bin metrekareye karşılık burayı takas usulüyle verdik. Tek bir düşüncemiz vardı buradaki gençlerimiz için burası spor sahası olarak kullanılsın. Hesap yapmadan hem oradaki sorunu çözdük hem de Yeşilay Spor Kulübümüze kalıcı bir tesisi kazandırdık. Emeği geçen belediyemiz çalışanlarına ve Yeşilay Spor Kulübümüzün değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum.

Bugün, belediyemizin yerinin güzel bir spor tesisine dönüşmüş olmasını görmekten ve bu tesiste birçok gencimizin, çocuğumuzun geleceğe hazırlanmasını görmekten çok mutlu olduk. Hayırlı ve uğurlu olsun. Çocuklarımızın bahtları açık olsun, yolları açık olsun. Gençlerimiz burada yetişsin, şehrimizi hem ülkemizde hem de ülkemiz dışında birçok alanda temsil etmeye devam etsinler. Davetleri için herkese teşekkür ediyorum, hepsine başarılar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.