,, ,

Kurtuluş'ta mütevazi bir kokoreççi, magazinin ve sosyetenin ünlü isimlerine hitap ediyor

Gündem 22.09.2023 - 09:28, Güncelleme: 22.09.2023 - 09:28 3229+ kez okundu.
 

Kurtuluş'ta mütevazi bir kokoreççi, magazinin ve sosyetenin ünlü isimlerine hitap ediyor

İstanbul Kurtuluş’taki kokoreç ustası Sinan, ünlülerin de tercihi. Salaş mekanında beş yıldızlı lezzet sunuyor
İstanbul Kurtuluş son durağındaki mütevazi kokoreççisi Sinan Usta magazinin ve sosyetenin ünlü isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Mehmet Ali Erbil 'in kız kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil Yunus Bülbül Ferhat Göçer Bülent Serttaş ve Şahsenem gibi isimler, Sinan Usta'nın lezzetli kokoreçlerini tatmak için Kurtuluş'a geliyor. Sinan Usta kokorecin vazgeçilmez bir sokak lezzeti olduğunu belirterek, "Kokoreç beş yıldızlı restoranlarda çatal bıçakla yenmez. O zaman tadını alamazsınız. Salaş mekanda ekmek arası yediğiniz kokorecin lezzeti doyumsuzdur. Benim mekanım da salaş. Lüks bir yerde kokoreç satmayı hiç düşünmedim. Sanat dünyasından ve sosyetik isimlerden gelen ilgiye çok memnunum" dedi.
İstanbul Kurtuluş’taki kokoreç ustası Sinan, ünlülerin de tercihi. Salaş mekanında beş yıldızlı lezzet sunuyor

İstanbul Kurtuluş son durağındaki mütevazi kokoreççisi Sinan Usta magazinin ve sosyetenin ünlü isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Mehmet Ali Erbil 'in kız kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil Yunus Bülbül Ferhat Göçer Bülent Serttaş ve Şahsenem gibi isimler, Sinan Usta'nın lezzetli kokoreçlerini tatmak için Kurtuluş'a geliyor.

Sinan Usta kokorecin vazgeçilmez bir sokak lezzeti olduğunu belirterek, "Kokoreç beş yıldızlı restoranlarda çatal bıçakla yenmez. O zaman tadını alamazsınız. Salaş mekanda ekmek arası yediğiniz kokorecin lezzeti doyumsuzdur. Benim mekanım da salaş. Lüks bir yerde kokoreç satmayı hiç düşünmedim. Sanat dünyasından ve sosyetik isimlerden gelen ilgiye çok memnunum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.