,, ,

Kurtulmuş'tan öğrencilere karne tebriği

Gündem 19.01.2024 - 10:21, Güncelleme: 19.01.2024 - 10:21 3367+ kez okundu.
 

Kurtulmuş'tan öğrencilere karne tebriği

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 2023-2024 eğitim yılının ilk dönemini tamamlayan öğrencilere tebriklerini iletti ve huzurlu bir tatil diledi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş , karne alan öğrencilere tebrik mesajı yayımladı. Kurtulmuş, mesajında, "2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini başarıyla tamamlayarak karne sevincini yaşayan tüm evlatlarımızı, kıymetli ailelerini ve saygıdeğer öğretmenlerimizi gönülden tebrik ediyor; her birine sağlıklı ve huzurlu bir ara tatil diliyorum" dedi. Kurtulmuş, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Çok çalışan, birazcık da yorulan öğrencilerimiz için kısa bir mola zamanı. Bu süreçte emek veren öğretmenlerimizi, fedakârlık gösteren velilerimizi ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Eğitim, bir milletin geleceğini inşa eden en önemli unsurlardan biridir. Bu nedenle, eğitime verdiğimiz önemi her fırsatta ifade ediyoruz. Geçtiğimiz yıl, eğitimde önemli reformlar gerçekleştirerek eğitim sistemini daha nitelikli ve erişilebilir hale getirdik. Bu reformların meyvelerini almaya başladığımızı görmekten mutluluk duyuyoruz. 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi, kıymetli ailelerini ve saygıdeğer öğretmenlerimizi gönülden tebrik ediyor; her birine sağlıklı ve huzurlu bir ara tatil diliyorum. Yeni döneme, daha da büyük bir azimle ve başarıyla hazırlanmalarını temenni ediyorum."
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 2023-2024 eğitim yılının ilk dönemini tamamlayan öğrencilere tebriklerini iletti ve huzurlu bir tatil diledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş , karne alan öğrencilere tebrik mesajı yayımladı.

Kurtulmuş, mesajında, "2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini başarıyla tamamlayarak karne sevincini yaşayan tüm evlatlarımızı, kıymetli ailelerini ve saygıdeğer öğretmenlerimizi gönülden tebrik ediyor; her birine sağlıklı ve huzurlu bir ara tatil diliyorum" dedi.

Kurtulmuş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Çok çalışan, birazcık da yorulan öğrencilerimiz için kısa bir mola zamanı. Bu süreçte emek veren öğretmenlerimizi, fedakârlık gösteren velilerimizi ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

Eğitim, bir milletin geleceğini inşa eden en önemli unsurlardan biridir. Bu nedenle, eğitime verdiğimiz önemi her fırsatta ifade ediyoruz.

Geçtiğimiz yıl, eğitimde önemli reformlar gerçekleştirerek eğitim sistemini daha nitelikli ve erişilebilir hale getirdik. Bu reformların meyvelerini almaya başladığımızı görmekten mutluluk duyuyoruz.

2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi, kıymetli ailelerini ve saygıdeğer öğretmenlerimizi gönülden tebrik ediyor; her birine sağlıklı ve huzurlu bir ara tatil diliyorum.

Yeni döneme, daha da büyük bir azimle ve başarıyla hazırlanmalarını temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.