,, ,

Kurtlar Vadisi’nin Yeni Bölümleri Exxen’de mi Yayınlanacak? Yapım Şirketi Açıklama Yaptı

Gündem 22.02.2024 - 16:46, Güncelleme: 22.02.2024 - 16:57 3095+ kez okundu.
 

Kurtlar Vadisi’nin Yeni Bölümleri Exxen’de mi Yayınlanacak? Yapım Şirketi Açıklama Yaptı

Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümleri Exxen’de mi? Yapım şirketi Pana Film, iddiaları yalanladı.
Türk televizyon tarihine damga vuran ve reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi ’ nin yeni bölümlerinin Exxen ’de yayınlanacağı iddiası, kısa sürede gündem oldu. Ancak dizinin yapım şirketi Pana Film , sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı. Pana Film ’in açıklamasında, “Yakın zamanda birtakım internet haber sitelerinde yapılan haberler ve sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlar neticesinde aşağıdaki açıklamayı yapma gereği hasıl olmuştur. Yapılan haberler ve paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Konuyla alakalı tekzip ilgililerine iletilmiştir.” ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca, Kurtlar Vadisi ’nin ekranlara döneceği zaman, kadro ve platform hakkındaki haberleri ve gelişmeleri kaynağından öğrenmek adına sadece yapımcı olan şirketin ve Necati Şaşmaz ’ın yapacağı açıklamaların dikkate alınması gerektiği belirtildi. Öte yandan, ‘ Kurtlar Vadisi Kaos’ ismiyle yeni bölümlerinin bir dijital platformda yayınlanacağı konuşulan dizinin başrolü Necati Şaşmaz’ın, yine ‘ Polat Alemdar ’ rolünü canlandıracağı ve oyuncu kadrosunda Erhan Ufak , Serdar Akkaya , Erkan Sever , Hakan Boyav ve Ayşegül Çınar ’ın da yer alacağı iddia edilmişti.
Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümleri Exxen’de mi? Yapım şirketi Pana Film, iddiaları yalanladı.

Türk televizyon tarihine damga vuran ve reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi ’ nin yeni bölümlerinin Exxen ’de yayınlanacağı iddiası, kısa sürede gündem oldu. Ancak dizinin yapım şirketi Pana Film , sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

Pana Film ’in açıklamasında, “Yakın zamanda birtakım internet haber sitelerinde yapılan haberler ve sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlar neticesinde aşağıdaki açıklamayı yapma gereği hasıl olmuştur. Yapılan haberler ve paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Konuyla alakalı tekzip ilgililerine iletilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, Kurtlar Vadisi ’nin ekranlara döneceği zaman, kadro ve platform hakkındaki haberleri ve gelişmeleri kaynağından öğrenmek adına sadece yapımcı olan şirketin ve Necati Şaşmaz ’ın yapacağı açıklamaların dikkate alınması gerektiği belirtildi.

Öte yandan, ‘ Kurtlar Vadisi Kaos’ ismiyle yeni bölümlerinin bir dijital platformda yayınlanacağı konuşulan dizinin başrolü Necati Şaşmaz’ın, yine ‘ Polat Alemdar ’ rolünü canlandıracağı ve oyuncu kadrosunda Erhan Ufak , Serdar Akkaya , Erkan Sever , Hakan Boyav ve Ayşegül Çınar ’ın da yer alacağı iddia edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.