,, ,

“Kum Zambakları” Seyirciyle Buluşmaya Devam Ediyor

Kültür-Sanat 16.03.2022 - 20:39, Güncelleme: 16.03.2022 - 20:39 10855+ kez okundu.
 

“Kum Zambakları” Seyirciyle Buluşmaya Devam Ediyor

‘Ortak Yapım’ projesi kapsamında, Zorlu PSM’nin üstlendiği ‘Kum Zambakları’ oyunu, 14 Mart Pazartesi akşamı prömiyerini gerçekleştirerek sezon boyunca %100 Studio sahnesinde tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.
‘Ortak Yapım’ projesi kapsamında, Zorlu PSM’nin üstlendiği ‘Kum Zambakları’ oyunu, 14 Mart Pazartesi akşamı prömiyerini gerçekleştirerek sezon boyunca %100 Studio sahnesinde tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.   Zorlu PSM’nin “Ortak Yapım” projesinde yapımını üstlendiği Kum Zambakları oyunu, 14 Mart’ta prömiyerini gerçekleştirdi. Oyuncu ve yönetmen Yeşim Özsoy’un, iklim krizi ile yaşamları değişen evli bir çiftin iniş çıkışlarını ironik bir dil ile kaleme aldığı oyunu Kum Zambakları, yönetmen ve oyuncu Mark Levitas rejisörlüğünde izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.   İçinde yaşadığımız dönemdeki iklim krizini evli bir çiftin ilişki süreciyle paralel olarak irdeleyen Kum Zambakları, doğanın sevgisizlik ve şiddetle yok edilmesini, çiftlerin modern hayatın içinde asimile oluşunu, insanoğlunun doğa ile bozulan ilişkisini ve dışardan bakıldığında mutlu olarak nitelendirilebilecek bir çiftin, bu bağlamda, kendi sonlarını nasıl hazırladıklarını gözler önüne seriyor. Pek çok başarılı tiyatro projesinde imzası olan Evrim Doğan’ı Duygu, deneyimli oyuncu Umut Kurt’u ise Fikret karakterinde izleme şansı yakaladığımız Zorlu PSM’nin yeni oyunu Kum Zambakları 27 ve 29 Mart ile 4, 10 ve 25 Nisan akşamı Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde seyircisiyle buluşacak.   Tiyatro alanında yeni oyun üretimine destek olmak amacıyla BKM, DasDas, ENKA Sanat, İKSV ve Zorlu PSM’nin bir araya gelerek Türkiye’nin kültürel birikimine katkı sağlamayı hedeflediği ‘Ortak Yapım’ projesinin seçici kurulu tarafından seçilen beş oyun yazarından biri olan Yeşim Özsoy’un kaleme aldığı “Kum Zambakları” oyununun biletleri passo.com.tr üzerinden satışta!   Zorlu PSM’de Fiziki Mesafe & Hijyen Önlemleri   Etkinliklere katılan tüm sanatseverlere steril ve güvenli bir deneyim ortamı yaratmak için yönetmeliklerde yer alan kuralları harfiyen uygulayan Zorlu PSM; aldığı önlemler çerçevesinde fiziki mesafe kuralları, dijital bilet, temassız ödeme, ileri teknoloji hijyen ve dezenfektasyon uygulamalarına devam ediyor. Günlük rutin temizlik süreçlerinin yanı sıra düzenli olarak profesyonel ekiplerin desteğiyle dezenfekte de edilen Zorlu PSM, yakın zamanda hayata geçirdiği dijital bilet uygulaması ile de sanatseverleri etkinliklerle buluşturmak için gereken bütün kolaylıkları sağlamayı sürdürüyor. Hem Zorlu PSM içinde hem de gösteri salonlarındaki klima santrallerinde %100 taze hava ile çalışan, virüs ve bakterilere karşı korunmada en etkili yöntem olarak öne çıkan UVC (Ultraviyole) teknolojisi kullanılmaktadır.
‘Ortak Yapım’ projesi kapsamında, Zorlu PSM’nin üstlendiği ‘Kum Zambakları’ oyunu, 14 Mart Pazartesi akşamı prömiyerini gerçekleştirerek sezon boyunca %100 Studio sahnesinde tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.

‘Ortak Yapım’ projesi kapsamında, Zorlu PSM’nin üstlendiği ‘Kum Zambakları’ oyunu, 14 Mart Pazartesi akşamı prömiyerini gerçekleştirerek sezon boyunca %100 Studio sahnesinde tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.

 

Zorlu PSM’nin “Ortak Yapım” projesinde yapımını üstlendiği Kum Zambakları oyunu, 14 Mart’ta prömiyerini gerçekleştirdi. Oyuncu ve yönetmen Yeşim Özsoy’un, iklim krizi ile yaşamları değişen evli bir çiftin iniş çıkışlarını ironik bir dil ile kaleme aldığı oyunu Kum Zambakları, yönetmen ve oyuncu Mark Levitas rejisörlüğünde izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

 

İçinde yaşadığımız dönemdeki iklim krizini evli bir çiftin ilişki süreciyle paralel olarak irdeleyen Kum Zambakları, doğanın sevgisizlik ve şiddetle yok edilmesini, çiftlerin modern hayatın içinde asimile oluşunu, insanoğlunun doğa ile bozulan ilişkisini ve dışardan bakıldığında mutlu olarak nitelendirilebilecek bir çiftin, bu bağlamda, kendi sonlarını nasıl hazırladıklarını gözler önüne seriyor. Pek çok başarılı tiyatro projesinde imzası olan Evrim Doğan’ı Duygu, deneyimli oyuncu Umut Kurt’u ise Fikret karakterinde izleme şansı yakaladığımız Zorlu PSM’nin yeni oyunu Kum Zambakları 27 ve 29 Mart ile 4, 10 ve 25 Nisan akşamı Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde seyircisiyle buluşacak.

 

Tiyatro alanında yeni oyun üretimine destek olmak amacıyla BKM, DasDas, ENKA Sanat, İKSV ve Zorlu PSM’nin bir araya gelerek Türkiye’nin kültürel birikimine katkı sağlamayı hedeflediği ‘Ortak Yapım’ projesinin seçici kurulu tarafından seçilen beş oyun yazarından biri olan Yeşim Özsoy’un kaleme aldığı “Kum Zambakları” oyununun biletleri passo.com.tr üzerinden satışta!

 

Zorlu PSM’de Fiziki Mesafe & Hijyen Önlemleri

 

Etkinliklere katılan tüm sanatseverlere steril ve güvenli bir deneyim ortamı yaratmak için yönetmeliklerde yer alan kuralları harfiyen uygulayan Zorlu PSM; aldığı önlemler çerçevesinde fiziki mesafe kuralları, dijital bilet, temassız ödeme, ileri teknoloji hijyen ve dezenfektasyon uygulamalarına devam ediyor. Günlük rutin temizlik süreçlerinin yanı sıra düzenli olarak profesyonel ekiplerin desteğiyle dezenfekte de edilen Zorlu PSM, yakın zamanda hayata geçirdiği dijital bilet uygulaması ile de sanatseverleri etkinliklerle buluşturmak için gereken bütün kolaylıkları sağlamayı sürdürüyor. Hem Zorlu PSM içinde hem de gösteri salonlarındaki klima santrallerinde %100 taze hava ile çalışan, virüs ve bakterilere karşı korunmada en etkili yöntem olarak öne çıkan UVC (Ultraviyole) teknolojisi kullanılmaktadır.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.