,, ,

Küçükçekmece'de kimyasal depo yangını

Gündem 25.10.2023 - 15:42, Güncelleme: 25.10.2023 - 15:45 3153+ kez okundu.
 

Küçükçekmece'de kimyasal depo yangını

Küçükçekmece’deki kimyasal depoda çıkan yangın, itfaiye tarafından söndürüldü. Çevredeki binalar tahliye edildi, ağaçlar zarar gördü.
Küçükçekmece 'de kimyasal maddelerin bulunduğu 3 katlı depoda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Halkalı Altınşehir İstanbul Caddesi'nde yer alan ve kimyasal maddeler bulunan 3 katlı bir depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının çıktığı deponun çevresindeki iş yerleri ve binalardaki vatandaşlar tedbir amacıyla tahliye edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Yangında, depo ile çevresindeki ağaçlar zarar gördü.
Küçükçekmece’deki kimyasal depoda çıkan yangın, itfaiye tarafından söndürüldü. Çevredeki binalar tahliye edildi, ağaçlar zarar gördü.

Küçükçekmece 'de kimyasal maddelerin bulunduğu 3 katlı depoda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Halkalı Altınşehir İstanbul Caddesi'nde yer alan ve kimyasal maddeler bulunan 3 katlı bir depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangının çıktığı deponun çevresindeki iş yerleri ve binalardaki vatandaşlar tedbir amacıyla tahliye edildi.

İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü.

Yangında, depo ile çevresindeki ağaçlar zarar gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.